Choco Lite – ποτό σοκολάτας για απώλεια βάρους – σύνθεση – φόρουμ

Choco Lite – ποτό σοκολάτας για απώλεια βάρους – σύνθεση – φόρουμ

Choco lite - Ελλάδα Ένας μεγάλος αριθμός των ανθρώπων ξοδεύουν πολλά χρήματα κάθε χρόνο για την απώλεια βάρους συμπληρώματα, ως επί το πλείστον για θερμογενετική ή λιποδιαλυτές. Αυτά τα συμπληρώματα αυξάνουν Choco Lite τη θερμοκρασία του σώματος έτσι ώστε να μπορεί να δώσει περισσότερη ενέργεια για να καψει τα παχιά κύτταρα γρήγορα για να προωθήσει την απώλεια βάρους. Η θερμογενετική διεγείρει τον θυρεοειδή αδένα και το κεντρικό νευρικό σύστημα για να επιταχύνει τη μεταβολική διαδικασία καύσης λίπους.

Τα επίπεδα ενέργειας του σώματος αυξάνονται και οι θερμογενετικές ικανότητες επιταχύνουν την καύση των θερμίδων που με τη σειρά τους χρησιμοποιούνται ως ενέργεια και δεν αποθηκεύονται ως λίπος.

Οι παχιοί καυστήρες χρησιμοποιούνται συνήθως από: 1.) άτομα που μόλις αρχίζουν να χάνουν βάρος και το σχεδιασμό σε ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης?) dieters που χρειάζονται βοήθεια για να σπάσει τις περιόδους plateau απώλεια βάρους? και 3.) άτομα που είναι υπερβολικά υπέρβαρα ή Choco Lite παχύσαρκα. Αυτά τα συμπληρώματα περιέχουν συστατικά όπως η καφεΐνη και το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και βοηθά να καταστείλει την όρεξη, να προωθήσει τον υγιή μεταβολισμό ινσουλίνης, και να ενισχύσει την ψυχική εστίαση. Το Thermogenic λίπους καυστήρες βελτιώσει την επίδραση απώλειας βάρους σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή και ένα πρόγραμμα άσκησης.

Choco Lite – παρενέργειες, τιμή

Κατηγορίες των καλύτερων Θερμογενετικών:

Τα συμπληρώματα απώλειας βάρους που σχεδιάζονται για να κάψουν το λίπος ονομάζονται επίσης thermogenics. Θερμογόνα βοηθά την ικανότητα του σώματός σας για να αυξήσει την ποσότητα των θερμίδων Choco Lite παρενέργειες που καίγονται. Παρακάτω είναι οι κατηγορίες των πιο αποτελεσματικών θερμογενετικών:

Κατασταλτικά Της Όρεξης

Αυτοί οι θερμογενετικοί λιποδιαλύτες περιλαμβάνουν συστατικά που μειώνουν την πρόσληψη θερμίδων σας και να κάψει περισσότερα λίπη. Βοηθούν rlessen πόθους σας για τα τρόφιμα με το να σας κάνει να αισθανθείτε πλήρες περισσότερο. Τα δραστικά συστατικά είναι η ίνα ρίζας Konjac, 5-HTP (5-Hydroxytryptophan), simmondsin (εκχύλισμα εγκαταστάσεων jojoba), και glucomannan.

Εγκέφαλος και ενισχυτές διάθεση

Η στέρηση θερμίδων μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη διάθεσή μας. Ευτυχώς, υπάρχουν καυστήρες λίπους που περιέχουν συστατικά για να βοηθήσει να ενισχύσει τη παρενέργειες Choco Lite διάθεσή σας και να βελτιώσει την ψυχική ικανότητα. Αυτά τα συστατικά είναι η καφεΐνη, η φαινυλαιθυλαμίνη (μεταβολίτης του αμινοξέος φαινυλαλανίνη), vinpocetine (μυρτιά, εκχύλισμα), και το αμινοξύ τυροσίνη.

Διουρητικό

Λήψη καυστήρες λίπους με φυσικά διουρητικά μπορεί να βοηθήσει να απαλλαγούμε από επιπλέον νερό που συνήθως αποθηκεύεται κάτω από το δέρμα. Αυτά τα διουρητικά περιέχουν εκχύλισμα πικραλίδας, uvaursi (επίσης γνωστό ως bearberry), ή εκχύλισμα αγριόχορτου.

Αναστολείς λίπους και υδατανθράκων

Αυτοί οι παχιοί καυστήρες σας βοηθούν να ελέγξετε το λίπος ή την πρόσληψη υδατανθράκων σας. Το καλύτερο Choco Lite τιμή συστατικό blocker υδατανθράκων είναι εκχύλισμα λευκών φασολιών που ελέγχει την ποσότητα υδατανθράκων που απορροφά το σώμα. Με το λίπος blocker, chitosan είναι ένα ενεργό συστατικό που δεσμεύει και αφαιρεί το λίπος πριν από το σώμα απορροφά και να αποθηκεύει.

Μεταφορέας Λίπους

Αυτό το συστατικό εξασφαλίζει ότι τα λίπη που απελευθερώνονται από τα παχιά κύτταρα καίγονται μακριά για τα καλά. Η καρνιτίνη βοηθά στη μεταφορά των απελευθερωμένων λιπών στα μιτοχόνδρια των κυττάρων. Τα μιτοχόνδρια είναι ουσιαστικά οι μικροσκοπικοί φούρνοι του σώματος που είναι υπεύθυνοι για την καύση του λίπους και τη μετατροπή του σε ενέργεια.

Έλεγχος Της Ινσουλίνης

Μια άλλη αποτελεσματική μέθοδος απώλειας βάρους είναι η διατήρηση χαμηλών επιπέδων ινσουλίνης. Αυτό συμβαίνει επειδή τα υψηλά επίπεδα ινσουλίνης τιμή Choco Lite μπορούν να κλείσουν την καύση λίπους με αποτέλεσμα την αποθήκευση λίπους. Ινσουλίνη-μείωση συστατικά περιλαμβάνουν το άλφα λιποϊκό οξύ (αντιοξειδωτικό), ανόργανα άλατα συμπλήρωμα χρώμιο, εκχύλισμα κανέλας, και evodiamine.

Choco lite - σχόλια

Choco Lite – πώς να χρησιμοποιήσετε, πού να αγοράσετε;

Λιπολυτικοί Παράγοντες

Lipolysis είναι η απελευθέρωση του λίπους από τα παχιά κύτταρα του σώματος. Η lipolytic παράγοντες αυξάνει το σώμα είναι lipolysis και βοηθά στο κάψιμο του λίπους ως καύσιμο και τελικά να Choco Lite πώς να χρησιμοποιήσετε προκαλέσει τα κύτταρα του λίπους, να συρρικνώνεται, δίνοντας σας ένα λεπτό και καλλίγραμμο σώμα. Η καφεΐνη, yohimbe, forskolin, και το HCA (υδροξυκιτρικό οξύ, εκχύλισμα από τον καρπό του garciniacambogia) είναι μερικά από τα ενεργά συστατικά του lypolytic παράγοντες.

Διεγερτικό

Τα διεγερτικά μπορεί να έρθει με τη μορφή καφεΐνη άνυδρο (καταπολεμά την κόπωση, καίει περισσότερες θερμίδες και λίπος, βελτιώνει τη διάθεση, μειώνει την πείνα, και ακόμη και ενισχύει την μυϊκή δύναμη), καφεΐνη από εκχύλισμα πράσινου πώς να χρησιμοποιήσετε Choco Lite τσαγιού (το ενεργό συστατικό, epigallocatechingallate ή EGCG, αυξάνει την ποσότητα των θερμίδων που καίγονται), synephrine (πικρό πορτοκάλι, εκχύλισμα που επίσης οδηγεί σε περισσότερες θερμίδες που καίγονται), η καψαϊκίνη (φυσικές χημικές από πιπεριά καγιέν), ή guarana (η χημική του ονομασία είναι γνωστή ως methylxanthine).

Thermogenic Συμπληρώματα Απώλειας Βάρους:

Πικρό πορτοκάλι

Τα φρούτα και φλούδα της νεραντζιάς (Citrus aurantium), που ονομάζεται επίσης Σεβίλλη πορτοκάλι ή νεράντζι, χρησιμοποιούνται για την απώλεια βάρους, και το ενεργό συστατικό που βρήκαμε είναι synephrine, μια Choco Lite πού να αγοράσετε; χημική ουσία που διεγείρει το συμπαθητικό νευρικό σύστημα, καθιστώντας ένας συμπαθητικομιμητικός παράγοντας.

Καφεΐνη Άνυδρη

Η καφεΐνη είναι ένα από τα κοινά συστατικά που βρίσκονται στα συμπληρώματα απώλειας βάρους. Είναι μια χημική ένωση που βρίσκεται σε φυτά που χρησιμοποιούνται για να κάνουν καφέ, τσάι, και σοκολάτα. Η καφεΐνη είναι διουρητικό.

Καψαϊκίνη

Η Capsaicin, ή capsicum, είναι υπεύθυνη για τις θερμικές επιδράσεις των καυτών πιπεριών. Διεγείρει το συμπαθητικό νευρικό σύστημα, ενισχύοντας έτσι την παραγωγή πού να αγοράσετε; Choco Lite των πρωτεϊνών μέσα στα παχιά κύτταρα που ενθαρρύνουν τη θερμογένεση για να αποτρέψει την αποθήκευση του λίπους.

Choco Lite – συστατικά, αναθεώρηση

Εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού

Choco lite - σύνθεση Το πράσινο τσάι γίνεται από τα φύλλα του φυτού Camellia sinensis και τα Choco Lite συστατικά κύρια ενεργά συστατικά του είναι τα αντιοξειδωτικά epigallocatechingallate (EGCG) και καφεΐνη. Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού σας επιτρέπει να έχουν υψηλότερα επίπεδα της νορεπινεφρίνης ((ορμόνης που συνδέεται με βήτα-υποδοχείς στα παχιά κύτταρα, η οποία προκαλεί μια αλυσίδα γεγονότων που οδηγούν σε θερμογένεση) Choco Lite συστατικά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το οποίο ενισχύει τη θερμογένεση και να επιταχύνει το βασικό μεταβολικό ποσοστό το (BMR).

Πώς Λειτουργεί Η Θερμογενής Απώλεια Βάρους Συμπληρώματα:

Το θερμογενές συμπλήρωμα απώλειας βάρους δεν καίει το λίπος από μόνο του. Είναι συμπληρώματα διατροφής που αυξάνουν τις μεταβολικές λειτουργίες των αποθηκευμένων θερμίδες ή λίπη, αυξάνοντας την θερμοκρασία του σώματος και ως εκ αναθεώρηση Choco Lite τούτου τη μετατροπή καμένα λίπη σε ενέργεια. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως οξειδωτική φωσφορυλίωση.

Όλα τα συστατικά σε θερμογόνο προϊόντα απώλειας βάρους τονώσει το σώμα, να γρήγορα να κάψει το αποθηκευμένο λίπος στο σώμα ενισχύοντας τη μεταβολική διαδικασία, η οποία αυξάνει την ποσότητα της θερμότητας που παράγει το σώμα. Η διαδικασία καύσης λίπους συμβαίνει, όπως τα διεγερτικά είναι Choco Lite αναθεώρηση σε θέση να επηρεάσει τις εσωτερικές σωματικές λειτουργίες, ακόμη και χωρίς άσκηση. Thermogenic συμπληρώματα λειτουργούν επίσης ως διουρητικά, η οποία είναι μια άλλη μέθοδος βραχυπρόθεσμης απώλειας βάρους.

Συστατικά των θερμογενών συμπληρωμάτων απώλειας βάρους:

 • Καφεΐνη
 • Synephrine (από το εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού)
 • Γκουαράνα (μεθυλξανθίνη)
 • Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού
 • Καρύδι Κόλα
 • Yerba Mate
 • 7 Keto (ή 7-Oxo-Dehydroepiandrosterone)
 • Guggul (από τη ρητίνη του δέντρου Commiphoramukul)

Choco Lite – αντενδείξεις, αποτέλεσμα

Συνιστώμενη Δοσολογία:

Πάρτε θερμογενετικά συμπληρώματα απώλειας βάρους ξεκινώντας με μικρότερη ή μισή δόση από ό, τι συνιστάται ώστε να μπορείτε να αξιολογήσετε την ανοχή του σώματός σας στη νέα φόρμουλα. Θα βρείτε σταδιακά το Choco Lite αντενδείξεις επίπεδο της κατανάλωσης σας, προσαρμόζοντάς το ώστε να προσαρμοστεί στις αλλαγές που συμβαίνουν μέσα στο σώμα σας.

Εάν παρουσιάσετε μείωση της όρεξης και αύξηση του ενεργειακού σας επιπέδου, τότε παίρνετε τη σωστή δόση. Ωστόσο, αν αισθάνεστε κάποια δυσφορία, δεν είναι ένα σήμα για να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το προϊόν σε όλα, αλλά μάλλον θα πρέπει να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές στην δοσολογία πρόγραμμα όπως την ώρα της ημέρας, λαμβάνοντας κάθε αντενδείξεις Choco Lite άλλη ημέρα ή μία φορά την εβδομάδα, με ή χωρίς γεύματα, κ. λπ. Ίσως χρειαστεί να πειραματιστείτε για αρκετές ημέρες για να μάθετε τη σωστή δόση για σας.

Πάρτε το συμπλήρωμα με ένα μεγάλο ποτήρι νερό για να βοηθήσει να διαλυθούν τα συστατικά του προϊόντος στο στομάχι και επίσης να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία ειδικά για τους ανθρώπους που μόλις τώρα αρχίζουν να χρησιμοποιούν το προϊόν.

Choco lite - απάτη

Για μέγιστη επίδραση στα αποθηκευμένα λίπη, πάρτε το συμπλήρωμα 30 λεπτά πριν και μετά τα γεύματα.

Για να αποτρέψει αποτελεσματικά το λίπος από την αποθήκευση στο σώμα σας. Πάρτε τα συμπληρώματα με Choco Lite αποτέλεσμα τα γεύματά σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τη διάρκεια των διακοπών, όταν οι άνθρωποι δεν μπορούν να αποφεύγετε να τρώτε περισσότερο φαγητό.

παρενέργεια:

 • Τα διεγερτικά στη θερμογενετική είναι εθιστικά και συνήθως καταχρώνται
 • Η καφεΐνη παράγει ήπια νευρικότητα, άγχος και άλλα ισχυρότερα διεγερτικά μπορεί να προκαλέσει σοβαρή αντίδραση πανικού
 • Η καφεΐνη μπορεί να αλληλεπιδράσει με διάφορα άλλα συμπληρώματα και φάρμακα, ειδικά άλλα διεγερτικά
 • Thermogenics μπορεί να επιταχύνει το ποσοστό καρδιών και να αυξήσει την πίεση του αίματος
 • Thermogenics μπορεί να αναστατώσει το πεπτικό σύστημα προκαλώντας κοιλιακή δυσφορία, διάρροια, και άλλα γαστρεντερικά προβλήματα
 • Ανησυχία και αϋπνία είναι κοινές παρενέργειες που προκαλούνται από διεγερτικά όπως η καφεΐνη
 • Άτομα με προϋπάρχουσες συνθήκες υγείας που λαμβάνουν θερμογενετική μπορεί να εμφανίσουν σοβαρές αντιδράσεις όπως επιληπτικές κρίσεις, καρδιακή προσβολή, κώμα, ακόμα και θάνατο
 • Το κύριο συστατικό στο πικρό πορτοκάλι είναι synephrine και οι παρενέργειες περιλαμβάνουν την υψηλή πίεση αίματος, τον αυξημένο καρδιακό ρυθμό, τον ανώμαλο καρδιακό ρυθμό, την καρδιακή προσβολή, το κτύπημα και τον ξαφνικό θάνατο
 • Η μακροχρόνια χρήση της καψαϊκίνης, ειδικά σε υψηλές δόσεις, μπορεί να προκαλέσει νεφρική, ηπατική και γαστρεντερική βλάβη.

Περίληψη:

Θερμογόνο συμπληρώματα έχουν σχεδιαστεί για να προωθήσει την απώλεια βάρους, αυξάνοντας τη θερμογένεση, μια διαδικασία που το σώμα μετατρέπει την ενέργεια σε θερμότητα, προκαλώντας αύξηση στη θερμοκρασία του σώματος και μεταβολικού ρυθμού. Τα περισσότερα από αυτά τα συμπληρώματα περιέχουν Choco Lite αποτέλεσμα συστατικά που λειτουργούν ως διεγερτικά που βοηθούν στην ενίσχυση των ενεργειακών επιπέδων και τη βελτίωση της ροής του αίματος. Είναι γενικά αποδεδειγμένη αποτελεσματική όταν λαμβάνονται μέτρια και με την κατάλληλη καθοδήγηση του γιατρού. Πάντοτε να συζητάτε πρώτα με το γιατρό σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συμπληρώματα θερμογενούς απώλειας βάρους.

Leave a Comment