Dynamite δόλωμα ψαριών – συστατικά – πλήρης οδηγός 2019 – πώς να το χρησιμοποιήσετε

Dynamite δόλωμα ψαριών – συστατικά – πλήρης οδηγός 2019 – πώς να το χρησιμοποιήσετε

Dynamite - απάτηΓιατί αρέσει στον κυπρίνο το αλάτι; Πώς και γιατί η χρήση αλατιού και ουσιών πλούσιων σε ανόργανα άλατα βελτιώνει τα αλιεύματά σας; Έχω αλιεύσει σε ποτάμια όπου οι συνθήκες αλατιού σημαίνει ότι μπάσο, χωματίδα, καθώς και κυπρίνος και χέλια όλα ευδοκιμούν με την έκπληξη Dynamite πολλών ψαράδων. Υπάρχει πολύ περισσότερα για να κυπρίνος και τις ανάγκες τους, τις αντιδράσεις τους και τη σίτιση απαντήσεις σε άλατα σε όλες τις μορφές των δολωμάτων (συμπεριλαμβανομένων των boilies και πάστες!) Εδώ είναι πολλές απαντήσεις εμπειρογνωμόνων συν συναρπαστικές προτάσεις που θα σας κάνουν να σκεφτείτε και να σας πιάσει περισσότερα ψάρια!

Τα άλατα είναι ιδιαίτερα ελκυστικά για τον κυπρίνο είναι ιδιαίτερα ιοντικά, έτσι προσελκύουν το νερό. Για παράδειγμα, ένα παράδειγμα αυτής της ιδιότητας είναι όταν αφήνετε το αλάτι στον αέρα και κέικ. Όλο Dynamite αυτό το σημείο είναι εξαιρετικά σημαντικό στη βελτιστοποιημένη λειτουργία δολώματος!

Dynamite – αποτέλεσμα, παρενέργειες

Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται κοινό επιτραπέζιο αλάτι και το αλάτι, αλλά υπάρχουν πολλές μορφές και συνδυασμούς που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για να πιάσει περισσότερα ψάρια! (Σημειώστε ότι το χλώριο για παράδειγμα είναι ιδιαίτερα αντιδραστικό; σκεφτείτε σκληρά για αυτό το Dynamite αποτέλεσμα σημείο, επειδή κάνοντας τα δολώματα αντιδραστική είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τα αποτελέσματά σας!) Τα ιόντα νατρίου και χλωριδίου απαιτούνται από όλη τη γνωστή ζωή σε ελάχιστες ποιότητες, έτσι ενστικτωδώς κυπρίνου σύρονται σε αλμυρές ουσίες.

Τεχνικά δεν είμαι σίγουρος ότι όρος σίτισή τους ενεργοποιεί, όσο είναι incitants και δόλωμα ενισχυτές με πολλούς τρόπους, αλλά είναι ένα ισχυρό σήμα, όταν σε διάλυμα με νερό, προκαλώντας περαιτέρω έρευνα από το ψάρι αυτό είναι σίγουρο! Για παράδειγμα, ένα ιχθυάλευρο και θαλάσσιο μίγμα σπόδων είναι σίγουρα ενισχύεται από πρόσθετα άλατα και αλμυρές ουσίες (σε σύγκριση με την προσθήκη κανένα. Από την εμπειρία μου ψάρια τείνουν να τρέφονται σε μια πιο μετρημένη πιο χαλαρό παρατεταμένη λειτουργία με προσθήκη αλάτων, σε αντίθεση με αποτέλεσμα Dynamite ορισμένα άλλα πρόσθετα που μπορεί να οδηγήσει σε μια φρενίτιδα βραχύβια εξαιρετικά δύσκολο σίτισης. Φυσικά και οι δύο προσεγγίσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να συνδυαστούν.

Ρίξτε κομμάτια αλατιού βράχου στο νερό και κυπρίνος είναι βέβαιο ότι θα διερευνήσει. Να θυμάστε ότι τα φυσικά νερά του ποταμού και της λίμνης αποτελούνται από διαλυμένα ορυκτά, συμπεριλαμβανομένων των αλάτων. Μερικά από αυτά τα βασικά μέταλλα απορροφώνται ακόμη και άμεσα στα ψάρια μέσω του δέρματος τους. Ορυκτών σειρά από αγνά στοιχεία για την απλή άλατα κ. λπ., και ο κυπρίνος ανταποκριθεί σε ατελείωτες μορφές τους για πολλά ευρεία λόγους, όχι μόνο συνδέεται με Dynamite παρενέργειες τις απαραίτητες διατροφικές απαιτήσεις

Παρατηρήστε τη διαφορετική γεύση του επιτραπέζιου αλατιού σε σύγκριση με το άλας θάλασσας ή το άλας βράχου. Σίγουρα δεν είμαι γεγονός που υποδηλώνει μας, τη γεύση, την οσμή ή αντιλήψεις της γευστικότητας και το βάθος και τον πλούτο του προφίλ κ. λπ. είναι ταυτόσημη με κυπρίνου (διαφορετικά εγκεφάλου και του νευρικού καλωδίωση, και συνδέσμους κλπ, αλλά θα παρατηρήσετε μια πολύ σημαντική διαφορά!

Dynamite - σύνθεση

Βράχος και θάλασσα αλάτι είναι πολύ πιο πλούσια λόγω του εύρους των ορυκτών και ίχνη λπ περιέχει, και είναι πολύ πιο εύπεπτες για τον κυπρίνο και πολύ πιο ισχυρό ως ενισχυτικό σε δολώματα! Είναι ένας άλλος λόγος που αποφεύγω παρενέργειες Dynamite να χρησιμοποιώ εξευγενισμένο επιτραπέζιο αλάτι, αν και αν δεν έχω τίποτα άλλο το χρησιμοποιώ σε υπόγεια δολώματα για παράδειγμα, αλλά αυτό σημαίνει ότι το δόλωμα θα είναι υπο-βελτιστοποιημένο!

Πιο αλάτι προϊόντα που προέρχονται από την ξηρά καταθέσεις των αρχαίων θαλασσών, που ξεράθηκε, αλλά το αστείο είναι ότι το υποκείμενο υπόστρωμα για λίμνες, ακόμη και πηλό επένδυση λίμνες που συγκρατούν το νερό, είναι πλούσιο σε ορυκτά και επηρεάζει το δυναμικό της ζωής και των ρυθμών ανάπτυξης της συγκεκριμένης κυπρίνος νερά. Θα βρείτε Ουράνιο τόξο Λίμνη στη Γαλλία Dynamite συναρπαστικό, όχι μόνο για την περιοχή του κυπρίνου στελέχη εφοδιασμένο και τους πρωτοφανείς ρυθμούς ανάπτυξης, αλλά αναρωτιέμαι αν του άνθρακα, φυσικά, στο υποκείμενο λίμνη κρεβάτι είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, σε συνδυασμό με το πυριτικό (μεταλλικό), αμμώδη φύση της λίμνης κρεβάτι, είμαι σίγουρος ότι όλα τα συνδέει.

Dynamite – σύνθεση, αντενδείξεις

Κατά περίεργο τρόπο είναι ειρωνικό το γεγονός ότι το ασβέστιο και το φωσφορικό ότι τα ψάρια απορροφούν μέσω του δέρματος τους σε διάλυμα με νερό, (και καταναλώνουν τα τρόφιμα) έχει καταλήξει στο Dynamite σύνθεση νερό λόγω αρχαία ζώα biomineralising (παραγωγή κετάλλων βιολογικά,) για να παράγουν σκληρό δομές. Για παράδειγμα, η χιτίνη σε όστρακα μαλακίων και μαλακοστράκων, τα οποία όταν πεθαίνουν τότε σχηματίζουν φωσφορικά και ανθρακικά άλατα ασβεστίου, κοιτάσματα που βρίσκονται κάτω από τις αρχαίες θαλάσσιες κλίνες πάνω από αιώνες, σχηματίζοντας έτσι ανθρακικά βασικά πετρώματα όπως κιμωλία και ασβεστόλιθους κάτω ή γύρω από λίμνες και ποτάμια κ. λπ.

Τελικά αυτά τα ορυκτά μεταφέρονται στο νερό της λίμνης με φυσικές διεργασίες την πάροδο του χρόνου, και στη συνέχεια γίνονται μέρος των ψαριών. Για παράδειγμα το ζωτικής σημασίας κολλαγόνο συνδετικών ιστών Dynamite σύνθεση και οστών κλπ! Τα πάντα συνδέονται, τα ψάρια και οι άνθρωποι είναι πραγματικά αυτό που τρώμε! (Και φυσικά, τελικά, αρχαία teleost ψάρια από τα οποία το σύγχρονο κυπρίνος είναι μέρος είναι χαμένος μας πρόγονοι έτσι μοιραζόμαστε πολλές κοινές διαδικασίες και τα χαρακτηριστικά που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε, που μπορεί να σχετίζονται με το δικό μας φαγητό για χρήση μέσα μας την αλιεία δολωμάτων, για να κάνει την αλίευση κυπρίνου ευκολότερη!)

Κυπρίνος σίγουρα είναι εξίσου ευαίσθητη και περίεργος αντενδείξεις Dynamite διαφορές μέσα στο νερό που ανιχνεύουν να ενστικτωδώς να ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε αυθαίρετη διατροφική σήματα. Για παράδειγμα, μια τοπική αλλαγή στην αλατότητα μπορεί να είναι καλή αιτία για την έρευνα, εκτός από την παρουσία κυρίως συγκεντρωμένη ουσία έκδοσης ορίζονται από τα δολώματα. Φυσικά, γεύμα με ψάρι και άλλα θαλάσσια με βάση δολωμάτων, μασημένο ύλης πλούσια δολωμάτων για παράδειγμα, μπορεί να είναι πλούσια σε άλατα και είναι αισθητά αλμυρό, εγγενώς, την ενίσχυση και τη βελτίωση Dynamite αντενδείξεις δόλωμα απόδοση. Ωστόσο, αυτά τα πράγματα μπορεί να βελτιωθεί με πολλούς τρόπους, χρησιμοποιώντας άλατα και αλμυρό ουσίες και ειδικές αντιδράσεις με μια σειρά από δόλωμα ουσίες.

Dynamite – από που να αγοράσω? ανασκόπηση

Dynamite - σχόλια Ορισμένα κορεσμένα καρβοξυλικά οξέα είναι σίγουρα μερικά από τα Dynamite από που να αγοράσω? μυστικά συστατικά σε περισσότερες από μερικές άκρως επιτυχημένη εμπορική δόλωμα προϊόντα της εταιρείας. Έτσι κι αλλιώς μπορείτε να πάρετε μια ιδέα εδώ το γεγονός ότι πειραματίζεται με άλατα, αλμυρό ουσίες και αρώματα, για παράδειγμα, μπορεί πραγματικά να πληρώσει το μεγάλο χρόνο για την ενίσχυση των αλιευμάτων σας αποτελέσματα!

Μην ξεχνάτε ότι κάθε boilie βάση μίγμα μπορεί να προσαρμοστεί για χρήση ως βάση για μια εξειδικευμένη έδαφος δόλωμα μίγμα, μια spod ή να κολλήσει το μίγμα, ή ακόμα και χρησιμοποιούνται για να προσδώσουν ιδιότητες και επιπλέον διέγερση από που να αγοράσω? Dynamite κατά την προετοιμασία της κάνναβης και το γλυκό καλαμπόκι και τίγρη καρύδια και το γεύμα κρέας κ. λπ. Είμαι πάντα ψάχνει για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα άλατα, ακόμη και σε τρόφιμα σκυλιών και γατών σε μαλακά και σκληρά τρόφιμα.

Η παρουσία πρόσθετου αλατιού που προστίθεται στην παρασκευή του Marmite είναι ενδιαφέρουσα, όπως είναι τα άλατα σε ζυμομύκητες σε πολλές μορφές και μορφές, συμπεριλαμβανομένων εντός του κλασικού προσθέτου κυπρίνου Phillips μείγμα ζύμης. Phillips Μαγιά Μείγματα και Dynamite ανασκόπηση επίσης πάρα πολλά υγρά τονωτικά και τα λοιπά και τα λοιπά, σε σκόνη ή σε κρυσταλλική ουσίες που χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν κατοικίδιο ζώο πουλί, σκύλος και γάτα υγεία μπορεί να είναι εξαιρετικά πλούσια σε διεγερτική ανόργανα άλατα κ. λπ. και για χρόνια έχω κάνει τα φορτία της έρευνας σε όλη την περιοχή του δολώματος ουσιών προς συμπερίληψη στο ebooks.

Ο κυπρίνος καταναλώνει μορφές άλγης, καθώς είναι μια απίστευτα πλούσια εύπεπτη τροφή για επιβίωση. Αλλά αν έχετε ποτέ λάβει διάφορες μορφές άλγης ανασκόπηση Dynamite ως συμπλήρωμα για την υγεία θα ξέρετε δεν είναι ακριβώς ευχάριστη για τον άνθρωπο και το βρίσκω ανούσιο και μην προσπαθήσετε να το δοκιμάσετε σε όλα!

Dynamite – σχόλια, σε απευθείας σύνδεση

Το γεγονός Dynamite σχόλια είναι ότι ο κυπρίνος νεύρα είναι ενσύρματη με διαφορετικό τρόπο σε ανθρώπους * τους υποδοχείς πρωτεϊνών και υποδοχέων site προσαρμογές, βαθμούς ευαισθησίες και οι νευρικές συνδέσεις με το μυαλό τους από το δέρμα, το τοίχωμα του εντέρου, fin πρόσωπο, πλευρική γραμμή κ. λπ. όλα διαφέρουν σε πάρα πολλές απόψεις για τον άνθρωπο! Για έναν ψαρά να δηλώσει ότι κυπρίνος δεν αρέσει πικρή δολώματα δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, δεδομένου ότι αυτό είναι μια σύγχυση από πολλά πράγματα σε πολλά επίπεδα.

Ακόμα και το ερώτημα της πραγματικής βαθμό γεύση του δολώματος στο σύνολό γεύση στο στόμα στο ανθρώπινο αλκαλικό διάλυμα, σε σύγκριση με κυπρίνος σχόλια Dynamite γεύση δόλωμα σε διάλυμα με ουδέτερο ή όξινο νερό κάνει τα πράγματα λιγότερο σαφής!

Dynamite - Ελλάδα

Κυπρίνος είναι πολύ ευαίσθητα στην αλατότητα (αλάτι ή ορυκτό αλάτι) αλλαγές στο διάλυμα στο νερό που τους περιβάλλει. Αυτό είναι εξαιρετικά ισχυρό πλεονέκτημα, επειδή όπως και οι άνθρωποι, τα Dynamite σε απευθείας σύνδεση ψάρια πρέπει να διατηρήσει μια ορισμένη ισορροπία των υγρών πιέσεις εντός τους τα κύτταρα του σώματος για να μείνουν ζωντανοί και λειτουργία υγιεινά – σημείωση η διάσημη διατροφή σκανδάλη βηταΐνης (υπάρχουν διάφορες μορφές) είναι ζωτικής εγγενής σε αυτό το ρόλο!

(Μπορεί να έχετε ακούσει για ισοτονικά δολώματα…) Η ευαισθησία στα άλατα επιτρέπει στα ψάρια όπως ο κυπρίνος να διακρίνουν πολλές ευκαιρίες και απειλές στο νερό. Για ένα πράγμα, αν και κυπρίνος μπορεί να επιβιώσει σε υφάλμυρο νερό ευαισθησία τους προειδοποιεί να κινείται σε νερό που είναι πολύ αλμυρό για το σώμα τους να χειριστεί. Αυτός είναι ένας λόγος που οι κυπρίνοι δεν περιφέρονται στις θάλασσες!

Σημειώστε ότι το φυσικό χλωριούχο ασβέστιο είναι το κυρίαρχο συστατικό γνωστό επιτραπέζιο αλάτι, είναι απαραίτητο να κυπρίνου, αλλά και αυτό είναι πολύ σημαντικό, θα κάνουμε κάτι καλύτερο με την παροχή κυπρίνος, σε απευθείας σύνδεση Dynamite με λεπτό ή χοντρό θαλασσινό ή ορυκτό αλάτι αντί, καθώς αυτή παρέχει μια αντιπροσωπευτική τόνωση πλούτο των ζωτικής σημασίας μέταλλα και τα ίχνη που θα μετατρέψει κυπρίνων και να αυξήσει τη θρεπτική αξία και την έλξη των δολωμάτων.

Leave a Comment