Fish XXL – δόλωμα ψαριών ενεργοποιητή ψίχουλα – ενημερωμένες πληροφορίες 2019 – φόρουμ

Fish XXL – δόλωμα ψαριών ενεργοποιητή ψίχουλα – ενημερωμένες πληροφορίες 2019 – φόρουμ

Fish XXL - αποτέλεσμα Η άνοιξη είναι εδώ. Φεύγεις νωρίς το πρωί, τα αλιευτικά σου εργαλεία είναι στο πίσω μέρος του SUV σου. Ανυπομονείτε για μια μέρα στο lakeshore και ελπίζετε να πάρετε ένα pickerel ή perch. Όταν φτάσετε, μπορείτε να συσκευάσετε τον εξοπλισμό σας στην βραχώδη ακτή και Fish XXL να αποφασίσει, για τη διασκέδαση του, να χρησιμοποιήσετε ένα nightcrawler για δόλωμα. Το βάζεις στο γάντζο και το ρίχνεις. Το δόλωμα βυθίζεται κάτω από την επιφάνεια. Μπαμ! Ένα ψάρι χτυπάει. Είναι ένα καλό μέγεθος αλιευμάτων και ένας μαχητής. Μπορείτε να δείτε το κτύπημα και το αλώνισμα στο δροσερό νερό, προσπαθώντας να απελευθερωθεί από το αγκίστρι. Παίζεις το ψάρι μέχρι να κουραστεί, το φέρνεις στην ακτή και το βουτάς στο δίχτυ σου. Προς έκπληξή σας, έχετε προσγειωθεί ένα βόρειο Πάικ.

Ψάρεμα Λίμνη είναι κάθε είδους αλιείας που γίνεται σε μια λίμνη. Μπορεί να ψαρέψει από μια προβλήτα ή μαρίνα ή από μια βραχώδη ακτή. Μπορεί επίσης να είναι αλιεία σκαφών, συρτή ή αλιεία μυγών. Υπάρχει μια ευρεία ποικιλία των ειδών ψαριών που βρίσκονται σε λίμνες σε όλο τον κόσμο. Λίμνη Fish XXL είδη περιλαμβάνουν μπάσο, πέστροφα, γατόψαρο, πέρκα, λύκος, η βόρεια πάικ, muskellunge, οξύρρυγχος, walleye και σολομό.

Fish XXL – αποτέλεσμα, πώς να χρησιμοποιήσετε

Αν σκοπεύετε να αλιεύουν από μια βάρκα, θα πρέπει να κατέχουν ένα, να νοικιάσετε ένα, ή να πάτε για ψάρεμα στη λίμνη με κάποιον που έχει ένα. Να τα ψάρια από μια βάρκα, θα χρειαστείτε μια ράβδο, κύλινδρο, αντιμετώπιση, συρτή εξοπλισμό και μια λίμνη ή ψάρι χάρτη. Αν είστε αρχάριος, Fish XXL αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε ένα βασικό κιτ αλιείας της λίμνης. Αυτό περιλαμβάνει ένα έξι έως οκτώ πόδια από γραφίτη ή fiberglass ράβδο με ένα βασικό κλειστό ή ανοικτό κύλινδρο που αντιμετωπίζουν.

Η αλιευτική γραμμή πρέπει να είναι 8 έως 15 λίβρες-δοκιμή, ανάλογα με τα είδη ψαριών που στοχεύετε και το βάθος. Ψάρεμα κοντά στην επιφάνεια απαιτεί 8 λίρα-δοκιμή, ενώ η αλιεία στο μέσο ή το κάτω μέρος απαιτεί 15 λίρα δοκιμή. Όσο μεγαλύτερο αποτέλεσμα Fish XXL είναι το είδος των ψαριών, η υψηλότερη λίρα-δοκιμή γραμμή που θα χρειαστείτε.

Θα χρειαστείτε πώς να χρησιμοποιήσετε Fish XXL επίσης μια ποικιλία διαφορετικών μεγέθους γάντζους, που κυμαίνονται από μεσαίο έως μεγάλο. Οι σκληροπυρηνικοί πυροσβέστες είναι οι καλύτεροι. Εάν σχεδιάζετε για την αλιεία στον πυθμένα, μεγαλύτερα βάρη θα είναι αναγκαία. Θυμηθείτε, όταν αγοράζετε sinkers, να είστε σίγουροι ότι είναι αμόλυβδη προκειμένου να προστατεύσει το περιβάλλον. Τα επιπλέοντα σώματα μπορούν να ποικίλουν από το φελλό στο πλαστικό στον αφρό. Και οι τορπίλες λειτουργούν τέλεια. Πλωτήρες διαφόρων μεγεθών μπορεί πώς να χρησιμοποιήσετε Fish XXL να χρησιμοποιηθεί, αλλά να θυμάστε, μικρότερα είναι πάντα καλύτερα. Δεν θέλεις τα ψάρια να δουν το άρμα σου.

Fish XXL – σύνθεση, συστατικά

Μια ποικιλία από δόλωμα, τόσο ζωντανά όσο και τεχνητά χρησιμοποιείται για διάφορα είδη ψαριών της λίμνης.

Fish XXL - τιμήΠέστροφα

Το ζωντανό δόλωμα για την πέστροφα περιλαμβάνει τα Fish XXL σύνθεση σκουλήκια, τα έντομα, τις προνύμφες εντόμων και τις καραβίδες. Τεχνητό δόλωμα περιλαμβάνει σερπαντίνες, κουτάλια, καυστήρες και ξηρό και υγρό μύγες.

Μπάσο

Το ζωντανό δόλωμα περιλαμβάνει τα σκουλήκια, shad, τα έντομα, τις προνύμφες εντόμων, τους βατράχους, τις καραβίδες και τα ψαράκια. Το τεχνητό δόλωμα περιλαμβάνει τους κλώστες, τα streamers, Fish XXL σύνθεση τους Μεπς, τα κουτάλια, τα jigs, τα crankbaits και τα clousers.

Walleye

Το ζωντανό δόλωμα περιλαμβάνει τα nightcrawlers, τις καραβίδες, τα ψαράκια, τα τσαμπ και τις κατσαρίδες. Τεχνητό δόλωμα συρτή που είναι καλύτερο είναι jointed minnows και spinner εξέδρες.

Σολομός

Το ζωντανό δόλωμα περιλαμβάνει τα σκουλήκια, τις γαρίδες, τα μαλακόστρακα, τα έντομα και τις προνύμφες εντόμων. Τεχνητό δόλωμα περιλαμβάνει δολώματα, μύγες, βύσματα, σερπαντίνες και κλωστές. Παρασκευασμένα δόλωμα, όπως οι σάκοι αυγών και μυρωδιές Fish XXL συστατικά λειτουργούν επίσης καλά.

Γατόψαρο

Γατόψαρο σε μια λίμνη είναι συνήθως κανάλι γάτα. Είναι έλκονται κομμένα δόλωμα, σκουλήκια, καραβίδες ή τη φλούδα τους καραβίδες ουρές, μαλάκια, ψάρια, γαριδάκια, breadballs, γαρίδες, κοτόπουλο με τα εντόσθια και το συκώτι.

Pickerel

Pickerel ζωοτροφών για υδρόβια έντομα και ασπόνδυλα. Χρησιμοποιήστε nightcrawlers, minnows, καραβίδες, συστατικά Fish XXL έντομα και βατράχια. Τεχνητό δόλωμα περιλαμβάνει σκουλήκια, κλωστές, κουτάλια, σερπαντίνες και Μεπς.

Πέρκα

Πέρκα τρέφονται με ψάρια, έντομα, προνύμφες εντόμων, καραβίδες, σαλιγκάρια, nightcrawlers, προνύμφες και σκουλήκια. Το τεχνητό δόλωμα περιλαμβάνει τα σκουλήκια, τα δολώματα, τους κλώστες, τα ρυάκια και τα jigs. Χρησιμοποιήστε μικρά δολώματα κατά την αλιεία για πέρκα, καθώς έχουν μικρά στόματα.

Βόρειος Λούτσος

Ο Πάικ είναι αρπακτικά. Θα πάρουν νυχτοπερπατητές, ψαράκια και μύριζε. Πάικ, ειδικά τα θηλυκά βαριά με αυγά, προτιμούν νεκρό δόλωμα, επειδή παρέχει ένα εύκολο γεύμα. Το τεχνητό δόλωμα περιλαμβάνει τα Fish XXL ταλαντευόμενα κουτάλια, τα spinners, τα διασπασμένα ψαράκια και τα κόκκινα και άσπρα κουτάλια. Εάν αφαιρείτε ένα γάντζο από ένα βόρειο Πάικ, χρησιμοποιήστε πένσα μύτη βελόνα για να αποφύγετε τραυματισμό.

Fish XXL - συστατικά

Muskellunge

Το ζωντανό δόλωμα για το Musky περιλαμβάνει το ζωντανό δόλωμα ψαριών που είναι 10 έως 12 ίντσες. Τα κορόιδα λειτουργούν καλά, όπως και οι βδέλλες, τα βατράχια, τα έντομα και τα ηλιακά ψάρια. Το τεχνητό δόλωμα περιλαμβάνει τα κουτάλια, τις λυγαριές και τα μεγάλα βουλώματα. Muskies είναι Fish XXL μαχητές και θα λουρίδα τροχούς, να σπάσει ράβδοι, καταστρέφουν το δόλωμα και λυγίστε τα άγκιστρα.

Οξύρρυγχος

Οξύρρυγχος σαν φρέσκο δόλωμα και είναι τροφοδότες βυθού. Προσελκύονται από τα μύδια, το χέλι, τις καραβίδες, τα μύδια, τα αυγά σολομού, το shad, τα νυχτοπερπατητικά και τα κεφάλια ψαριών.

Λίμνη Συρτή

Το συρτή είναι η χρήση είτε μεγάλου είτε τεχνητού δολώματος που τραβιέται μέσω του νερού πίσω από μια κινούμενη βάρκα. Χρησιμοποιείται σε λίμνες, ειδικά για πέστροφα και walleye. Το σκάφος μπορεί να τροφοδοτείται από ένα κινητήρα ή κουπιά. Το δόλωμα μπορεί να τρυπηθεί σε οποιοδήποτε βάθος και προορίζεται να μοιάζει με ζωντανά ψάρια. Βύσματα, κουτάλια και μύγες μπορούν να αλιεύονται βαθιά με την προσθήκη βάρη ή Fish XXL χρησιμοποιώντας γραμμή leadcore. Ζωντανό δόλωμα αλιεύεται κάτω από ένα συρόμενο πλωτήρα κατά συρτή.

Fish XXL – αναθεώρηση, αντενδείξεις

Αν θέλετε να Fish XXL αναθεώρηση πάρετε μέχρι τη λίμνη για ψάρεμα και να έχουν ανησυχίες σχετικά με τον εξοπλισμό ή το δόλωμα που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε, ρωτήστε έναν έμπειρο λίμνη ψαρά για να σας δώσει μερικές συμβουλές, ή να τους καλέσει να έρθει μαζί μας, μια λίμνη για ψάρεμα. Κάθε έμπειρος ψαράς στη λίμνη θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει με τον εξοπλισμό, το δόλωμα, πετώντας και συρτή θέματα. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μέλος αναθεώρηση Fish XXL της οικογένειας, φίλος, γείτονας ή ένα μέλος του προσωπικού σε ένα κατάστημα δόλωμα και αντιμετώπιση που ειδικεύεται στην αλιεία λίμνη.

Με τα εκατομμύρια Fish XXL αντενδείξεις δολώματα στη διάθεση των αλιέων, ποια είναι τα καλύτερα δολώματα για την αλιεία; Σε αυτό το άρθρο θα σας περιγράψω μερικά από τα πιο δημοφιλή δολώματα που χρησιμοποιούνται για την αλιεία και τα πράγματα που την κάνουν αποτελεσματική. Αυτή η πληροφορία μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελός αντενδείξεις Fish XXL μας την επόμενη φορά που θα πάτε για ψάρεμα και μπορεί να σας βοηθήσει να πιάσει μερικά ψάρια.

Fish XXL – παρενέργειες, πού να αγοράσετε;

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν πρόκειται για την αλιεία είναι ότι τίποτα δεν θα σας βοηθήσει να πιάσεις περισσότερα ψάρια αρέσει να περνάω χρόνο στο νερό. Νομίζω ότι ο Άντον Τσέχωφ το είπε καλύτερα, ” η γνώση δεν έχει καμία αξία αν δεν την βάλεις στην πράξη.”Πάρτε αυτές τις πληροφορίες στο νερό μαζί σας και να το θέσει σε εφαρμογή.

  • Πλαστικά-πλαστικά δολώματα έρχονται σε πολλές ποικιλίες. Τα πιο δημοφιλή είναι πλαστικά σκουλήκια και προνύμφες. Το πιο δημοφιλές και ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να Fish XXL παρενέργειες ψαρέψετε ένα πλαστικό σκουλήκι είναι η “Carolina rig” (αν ψαρεύετε για largemouth μπάσο που αναμφίβολα γνωρίζετε για αυτή την εξέδρα). Οι πλαστικές προνύμφες συνήθως αλιεύονται σε ένα χρωματιστό κεφάλι μολύβδου. Πλαστικά jigs χρησιμοποιούνται ως δόλωμα για πολλά είδη ψαριών, από smallmouth μπάσο να crappie. Ο κατασκευαστής Berkley έφερε επανάσταση στην αγορά πλαστικών δολωμάτων με τα προϊόντα τους” Gulp “και” Power”. Αυτά τα δολώματα έρχονται σε κάθε σχήμα και μέγεθος και είναι εμποτισμένα με ψάρια που προσελκύουν μυρωδιές. Τα πλαστικά του Μπέρκλεϊ είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά δολώματα αλιείας.
  • Fish XXL - αντενδείξεις Ζωντανή δόλωμα-ζωντανά δολώματα είναι ίσως οι πιο δημοφιλείς μορφές δόλωμα αλιείας. Από ζωντανά ψαράκια για να ζήσουν καραβίδες, ζωντανά δολώματα είναι επίσης Fish XXL παρενέργειες εξαιρετικά αποτελεσματικά εργαλεία αλίευσης ψαριών. Το πιο δημοφιλές ζωντανό δόλωμα στον πλανήτη είναι πιθανώς το ζωντανό σκουλήκι. Σε πολλές περιοχές της χώρας, ζωντανά σκουλήκια μπορούν ακόμη και να βρεθούν σε ψιλικατζίδικα. Δεν έχει σημασία τι ζωντανό δόλωμα που χρησιμοποιείτε, το κλειδί είναι να στήσει το δόλωμα σωστά. Εδώ παίζουν οι γάντζοι συμμοριών. Οι γάντζοι συμμοριών είναι απλά ένα ζευγάρι μικρών γάντζων που δένουν διαδοχικά, τα οποία σας Fish XXL πού να αγοράσετε; επιτρέπουν να παρουσιάσετε το δόλωμα με φυσικό τρόπο (ειδικά στην περίπτωση των σκουληκιών). Μετά από όλα, αν τα ψάρια με ένα σκουλήκι, σκουλήκι θα πρέπει να μοιάζει με ένα σκουλήκι και όχι μια “μπάλα σκουλήκι”, σωστά;
  • Crankbaits-Crankbaits είναι οποιοδήποτε τεχνητό δόλωμα που μιμείται ζωντανό δόλωμα. Οι πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές Crankbaits είναι απομιμήσεις minnow. Από όλα τα εμπορικά ονόματα διαθέσιμα το πιο δημοφιλές δόλωμα crank είναι το balsa wood Rapala Minnow. Αυτά τα Crankbaits είναι εξαιρετικά ζωή σαν και φαίνονται πολύ ρεαλιστικό, και μοιάζουν σχεδόν σαν ένα πραγματικό ψαράκι κάτω από το νερό. Τα άλλα δολώματα που μιμούνται οι Κρανκμπάιτς είναι σκούρα. Η πιο ρεαλιστική απομίμηση shad που έχω δει ποτέ ονομάζεται το Kicktail Minnow. Με τον ίδιο τρόπο που η Ραπάλα μοιάζει με ψαράκι, η Κοτσίδα μοιάζει με Σαντ.

Από τα εκατομμύρια δολώματα που διατίθενται για την αλιεία, αυτά τα 3 είδη είναι ίσως το πιο δημοφιλές και αποτελεσματικό. Είναι οι μόνες επιλογές; Φυσικά όχι, αλλά είναι στην κορυφή της λίστας. Αν δεν πού να αγοράσετε; Fish XXL απασχολούν επί του παρόντος ένα από αυτά τα είδη των δολωμάτων αλιείας, θα πρέπει πιθανώς να το προσθέσετε στο ρεπερτόριό σας. Όλα τα δολώματα που αναφέρονται παραπάνω είναι πολύ αποτελεσματική, και θα βοηθήσει κάθε ψαράς πιάσει περισσότερα ψάρια.

Leave a Comment