Peruvian Maca – συμπλήρωμα για βελτίωση των επιδόσεων των ανδρών – συστατικά – αποτέλεσμα

Peruvian Maca – συμπλήρωμα για βελτίωση των επιδόσεων των ανδρών – συστατικά – αποτέλεσμα

Peruvian Maca - απάτηΑυτό το άρθρο εξετάζει συμπληρώματα αθλητισμού, ειδικά η ομάδα των συμπληρωμάτων που ονομάζεται ενισχυτές επιδόσεων, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τις επιδόσεις σε μια δραστηριότητα ή να ενισχύσει τα αποτελέσματα που παίρνετε από τις προπονήσεις σας. Αυτά τα συμπληρώματα έχουν Peruvian Maca γίνει ένα τεράστιο μέρος της βιομηχανίας συμπλήρωμα και υπάρχουν νέα προϊόντα που βγαίνουν όλη την ώρα. Μερικά από αυτά τα προϊόντα περιέχουν ένα μόνο συστατικό, ενώ τα περισσότερα περιλαμβάνουν μείγματα ή μίγματα από πολλά διαφορετικά συστατικά που υποτίθεται ότι πρέπει να εργάζονται μαζί για να δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερα οφέλη από τα επιμέρους συστατικά του και μόνο.

Peruvian Maca – σύνθεση, σχόλια

Σίγουρα υπάρχουν κάποια που ξεχωρίζουν συμπληρώματα σε αυτή την κατηγορία, όπως η μονοϋδρική κρεατίνη, αλλά σε γενικές γραμμές αυτή η κατηγορία είναι γεμάτη με συμπληρώματα, που έχουν κάποιες μικρές παροχές που είναι σε μεγάλο βαθμό overhyped. Ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα με Peruvian Maca σύνθεση αυτά τα συμπληρώματα είναι ότι κάθε εταιρεία φαίνεται να προσπαθεί να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό με τη λήψη μια αξιοπρεπή συστατικό και, στη συνέχεια, προσθέτοντας και πολλά άλλα συστατικά για να κάνει ένα προϊόν που υποτίθεται ότι είναι καλύτερα από οτιδήποτε άλλο στην αγορά.

Πάρτε κρεατίνη για παράδειγμα, η οποία χρησιμοποιείται κυρίως για την αύξηση της δύναμης, αν και έχει κάποιες άλλες χρήσεις. Η κρεατίνη πωλήθηκε αρχικά ως απλή σκόνη χωρίς άλλα συστατικά και αυτό το προϊόν ήταν και εξακολουθεί να είναι πολύ αποτελεσματικό. Από τότε οι εταιρείες έχουν κάνει χάπια, ορούς, αναβράζοντα ποτά, και ακόμη και μασώμενα προϊόντα κρεατίνης. Τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα έχουν προωθηθεί ως καλύτερη σύνθεση Peruvian Maca από την αρχική κρεατίνη, επειδή έχουν βελτιωθεί συστήματα παράδοσης, που επιτρέπουν το σώμα σας να απορροφήσει περισσότερα από τα κρεατίνη να το καταπιούν.

Άλλα προϊόντα έχουν εργαστεί για την ενίσχυση της πρόσληψης κρεατίνης στο σώμα με την προσθήκη άλλων συστατικών για να σχηματίσουν ένα προϊόν μείγματος, κυρίως ζάχαρη. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η λήψη δημιουργώντας με τη ζάχαρη βελτιώνει την απορρόφηση, επειδή η ζάχαρη αυξάνει την ινσουλίνη και υψηλότερα επίπεδα ινσουλίνης έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη απορρόφηση κρεατίνης. Στη συνέχεια, οι εταιρείες άρχισαν να προσθέτουν ακόμα περισσότερα συστατικά Peruvian Maca σχόλια στα μείγματα, όπως το Άλφα-λιποϊκό οξύ, το οποίο υποτίθεται ότι ενισχύει περαιτέρω την απορρόφηση.

Peruvian Maca - σχόλια Αυτές οι “βελτιωμένες φόρμουλες” συνέχισαν να αναπτύσσονται με την πάροδο των ετών και, φυσικά, τα περισσότερα συστατικά που έχουν προστεθεί για τους τύπους ή το πιο προηγμένο της σύστημα παράδοσης, το πιο ακριβό το προϊόν κρεατίνης έγινε. Τελικά, οι σχόλια Peruvian Maca ερευνητές διαπίστωσαν ότι, ενώ η νεότερη κρεατίνη μίξεις έκανε οδηγήσει σε μεγαλύτερη απορρόφηση κρεατίνης, τον πραγματικό κόσμο σωματικές βελτιώσεις δεν ήταν στατιστικά καλύτερα από αυτά της αρχικής κρεατίνης στην πεδιάδα μορφή σκόνης.

Η κρεατίνη είναι ένα μόνο παράδειγμα, αλλά υπερτιμολόγηση και overhyping συμπληρώματα είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, ιδιαίτερα με την ενίσχυση της απόδοσης των συμπληρωμάτων διατροφής. Το μάρκετινγκ συχνά κάνει τους ανθρώπους να σκέφτονται με τις επιδόσεις τους θα βελτιώσει τη νύχτα ή προσαρμογές από την εκπαίδευσή τους θα εμφανίζονται δύο φορές πιο γρήγορα με το συμπλήρωμα από ό, τι χωρίς αυτό. Στην πραγματικότητα, ακόμη και όταν τα συμπληρώματα είναι αποτελεσματικά, τα οφέλη είναι συχνά πολύ μικρότερο από ό, τι οι άνθρωποι αναμένουν. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να καθοριστεί εάν το ποσό της βελτίωσης από ένα συμπλήρωμα δικαιολογεί την τιμή του.

Peruvian Maca – αντενδείξεις, φόρουμ

Δυστυχώς, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω τι είδους αποτελέσματα μπορείτε να περιμένετε από ένα προϊόν. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι διαφορετικοί άνθρωποι μπορούν να Peruvian Maca αντενδείξεις ανταποκριθούν πολύ διαφορετικά σε οποιοδήποτε συμπλήρωμα, αλλά ένα άλλο θέμα είναι ότι οι εταιρείες χρησιμοποιούν συχνά “ιδιόκτητα μείγματα.”Αυτά τα μίγματα είναι μίγματα πολλών συστατικών και είναι το εμπορικό σήμα, έτσι ώστε να προστατεύσει την επένδυση της εταιρίας στο μείγμα, δεν χρειάζεται να λίστα με τις ποσότητες οποιοδήποτε από τα συστατικά του μίγματος. Το μόνο που πρέπει να απαριθμήσει το συνολικό ποσό του μείγματος, έτσι δεν θα ξέρετε πραγματικά πόσο από κάθε συστατικό που περιέχει.

Αυτό γίνεται μάλλον προβληματική, γιατί συνήθως πληρώνουν ένα ασφάλιστρο για τα προϊόντα με μείγματα από πολλά διαφορετικά συστατικά και η υπόθεση είναι ότι κάθε αντενδείξεις Peruvian Maca συστατικό προσθέτει τα οφέλη που μπορείτε να πάρετε από το προϊόν. Στην πραγματικότητα, συχνά είναι μόνο μερικά από τα συστατικά που οδηγούν στην πλειοψηφία του προϊόντος, τα οφέλη και συνήθως καταλήγουν να πληρώνουν επιπλέον για πολλά από τα συστατικά που δεν προσθέτουν πολύ στο μίγμα. Φυσικά, δεδομένου ότι υπάρχουν τόσα πολλά συστατικά, που δεν θα ξέρεις ποια να είναι υπεύθυνη για τα οφέλη, που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να συνεχίσουν να αγοράζουν το προϊόν.

Προσωπικά, νομίζω ότι Peruvian Maca φόρουμ είναι καλύτερα να μείνετε μακριά από τα περισσότερα από τα υψηλότερα μείγματα τιμές, τουλάχιστον αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα. Αν σας ενδιαφέρει σε συμπληρώματα για να βελτιώσετε την απόδοσή σας, η συμβουλή μου είναι να καταλάβω τι ακριβώς φυσικές ιδιότητες που θέλετε να βελτιώσετε και, στη συνέχεια, μάθετε ποια συστατικά είναι πλέον αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα για αυτό το είδος της βελτίωσης. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα συμπλήρωμα που περιέχει ελάχιστα συστατικά. Αυτά τα συμπληρώματα είναι γενικά φθηνότερα από ό, μεγάλες φόρουμ Peruvian Maca συνδυάζει, με το ίδιο συστατικό(ά) και το πιο σημαντικό, τα λιγότερα συστατικά, τόσο καλύτερα θα ξέρεις ποιοι είναι υπεύθυνοι για τα αποτελέσματα.

Peruvian Maca – απάτη, παρενέργειες

Peruvian Maca - Ελλάδα Μια άλλη σημαντική συμβουλή άνθρωποι συχνά παραβλέπουν είναι ότι δεν πρέπει να ξεκινήσουμε ένα νέο συμπλήρωμα όταν κάνετε σημαντικές αλλαγές στη διατροφή ή πρόγραμμα Peruvian Maca απάτη άσκησης. Διαφορετικά, εάν αντιμετωπίσετε θετικά αποτελέσματα, δεν ξέρω αν οι βελτιώσεις αυτές οφείλονται στο συμπλήρωμα ή άλλες αλλαγές στη ρουτίνα σας. Είναι κοινό για τους ανθρώπους να αποδίδουν βελτιώσεις συμπληρώματα, όταν στην πραγματικότητα είναι το αποτέλεσμα της κάτι άλλο, έτσι είναι μια καλή ιδέα να κρατήσει το υπόλοιπο του προγράμματός σας αρκετά συνεπές όταν προσπαθείτε νέα συμπληρώματα.

Συνολικά, οι ενισχυτές απόδοσης είναι μια ενδιαφέρουσα ομάδα συμπληρωμάτων και υπάρχουν μια σειρά προϊόντων που είναι χρήσιμα σε ορισμένα άτομα σε ορισμένες περιπτώσεις. Δεν υπάρχουν πραγματικά πολλά” πρέπει να έχουν ” συμπληρώματα για όλους και ένας μεγάλος αριθμός των προϊόντων είναι overhyped και υπερτιμημένα για ό, τι μπορείτε απάτη Peruvian Maca να πάρετε. Οι άνθρωποι θέλουν να σκέφτονται τα συμπληρώματα ως μαγικές ουσίες που θα δημιουργήσουν θαυματουργές μεταμορφώσεις, αλλά η αλήθεια είναι η συντριπτική πλειοψηφία των αποτελεσμάτων σας πάντα προέρχονται από τη διατροφή και την εκπαίδευσή σας. Ωστόσο, η καλύτερη απόδοση ενίσχυση συμπληρώματα μπορεί να σας δώσει μια ωραία μικρή ώθηση.

Σύμφωνα με μελέτες, Peruvian Maca παρενέργειες η μέση διάρκεια της σεξουαλικής επαφής είναι συνήθως μεταξύ 2 έως 12 λεπτά. Οι άνδρες που αντιμετωπίζουν πρόωρο πρόβλημα εκσπερμάτωσης συνήθως διαρκούν λιγότερο από ένα λεπτό ή δύο. Υπάρχουν άνδρες που θα εκσπερματώσουν ακόμα και πριν από την πραγματική πράξη της συνουσίας. Το πρόβλημα με την πρόωρη εκσπερμάτωση είναι ότι ένας άνθρωπος εκσπερματώνει συχνά πριν ο σύντροφός του βιώνει μια κορύφωση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη σεξουαλική απογοήτευση για το σύντροφό Peruvian Maca παρενέργειες του και την αμηχανία από την πλευρά του ανθρώπου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε απιστία προκαλώντας χωρισμούς σχέση και συζυγικά προβλήματα.

Peruvian Maca – σχόλια, ελλάδα

Από την αρχαιότητα, Peruvian Maca σχόλια ανδρική ανδροπρέπεια και τη σεξουαλικότητα είναι ιδιαίτερα πολύτιμο και επιθυμητό. Ένας άνθρωπος με υψηλή λίμπιντο και την αντοχή αποπνέει το είδος της εμπιστοσύνης και άλφα αρσενικό αύρα που προσελκύουν τις γυναίκες του και τις εντολές του, το σεβασμό και το θαυμασμό των άλλων ανδρών. Πώς θα θέλατε να επιτύχετε αυτό το είδος της κατάστασης; Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να έχετε σεξουαλική αντοχή στο κρεβάτι, που θα μπορούσε να της δώσει το μυαλό-οργασμό που επιθυμεί κάθε φορά που είστε στο κρεβάτι μαζί της, όπως ότι δεν μπορεί να έχουν αρκετά για εσάς; Δεν υπάρχει τίποτα να είναι ντροπαλός για την επιθυμία να διαρκέσει περισσότερο κατά τη σχόλια Peruvian Maca διάρκεια του σεξ. Στην πραγματικότητα, όσο το 70% των ανδρών θέλουν να ξέρουν πώς να αυξήσουν τη σεξουαλική αντοχή τους και να βελτιώσουν τη σεξουαλική απόδοσή τους.

Υπέφερα από πρόωρο πρόβλημα εκσπερμάτωσης. Δεν θα άντεχα ούτε ένα λεπτό Κάνοντας Σεξ. Σχεδόν τελείωσε μόλις άρχισε. Η πρώτη μου σεξουαλική εμπειρία ήταν καταστροφή. Ήρθα ενώ προσπαθούσα να διεισδύσω.

Peruvian Maca - σύνθεση

Την πρώτη φορά που εκσπερματώνω πρόωρα, ήμουν σε θέση να το αποδίδουν στον ενθουσιασμό και την απειρία μου. Αλλά μετά, συνέβη τη δεύτερη και την τρίτη φορά… Ξέμεινα από δικαιολογίες για να καλύψω την απόδοσή μου ή την έλλειψη της, στο κρεβάτι. Φαντάσου την ντροπή και την ταπείνωση που Peruvian Maca ελλάδα ένιωσα. Η κοπέλα μου με άφησε εξαιτίας του πρόωρου προβλήματος εκσπερμάτωσης. Ήμουν συντετριμμένος και με άφησε να αισθάνομαι ανεπαρκής. Από τότε, ήμουν πιο αμήχανος και νευρικός από ό, τι ήμουν ενθουσιασμένος για το σεξ.

Μέσα μου προσπάθεια να βρεθεί η τελική λύση για τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης, ανακάλυψα ένα σημαντικό μυστικό για τέλειο σεξ. Δεν έχει σημασία πόσο καιρό ένας άνθρωπος διαρκούν στο κρεβάτι όσο είναι σε θέση να ικανοποιήσει το σύντροφό του με τον τρόπο που το θέλει. Για τις γυναίκες, είναι πραγματικά το πώς τους φέρνουν στο ταξίδι τους στο μεγάλο αποκορύφωμα. Πολλοί, συμπεριλαμβανομένου και εμού, πίστευαν ελλάδα Peruvian Maca ότι ο μόνος τρόπος για να ικανοποιήσουν σεξουαλικά το σύντροφό τους είναι να έχουν τη σεξουαλική αντοχή να διαρκέσει περισσότερο στο κρεβάτι. Αλλά το γεγονός είναι, έχοντας συνουσία για 15 λεπτά ή περισσότερο θα μπορούσε να αποδειχθεί ότι είναι άβολα για το σύντροφό σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα έτσι η παρατεταμένη συνεδρία προκάλεσε κόλπο της να στεγνώσει. Αυτό δεν είναι καλό σεξ γι ‘ αυτήν.

Leave a Comment