Prostastop – γνώμες, αντενδείξεις, απάτη συμπλήρωμα προστάτη

Prostastop – γνώμες, αντενδείξεις, απάτη συμπλήρωμα προστάτη

Prostastop-τιμήΔεδομένου ότι πολλοί άνδρες ασθενείς είναι ηλικίας άνω των 40, έρχεται μια στιγμή, όταν εγώ, ως γιατρός, πρέπει να έχουν την “συζήτηση” μαζί τους. Μου Prostastop οι άνδρες ασθενείς είχαν παρόμοια συζήτηση με τους πατέρες, ή μια σημαντική γέροντας, όταν ήταν έφηβοι σχετικά με το “τα πουλιά και οι μέλισσες” και πώς η σεξουαλική δραστηριότητα σχετίζεται με την ωρίμανση και την ανάπτυξη υγιών, στενές σχέσεις. www.prostastop.gr

Μπορεί να σας εκπλήξει να γνωρίζετε ότι μιλάω επίσης με τους άνδρες ασθενείς μου για τη σημασία της σεξουαλικής δραστηριότητας, αλλά από μια πολύ διαφορετική προοπτική – ένα που μπορεί να σώσει τη ζωή τους με τη διατήρηση του προστάτη τους υγιή. Διαβάζετε ότι η σωστή-τακτική σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να κρατήσει τον προστάτη σας, και οι υπόλοιποι από εσάς, υγιείς καλά στα γηρατειά σας. Να σου εξηγήσω πώς.

Ανασκόπηση, Prostastop σύνθεση

Σπερματικό υγρό και ο προστάτης σας

Ως γιατρός, προτείνω τακτική εξέταση προστάτη Prostastop ανασκόπηση στους άντρες ασθενείς μου πάνω από 40. Αυτό περιλαμβάνει να πάρει μια φυσική εξέταση του προστάτη και το έργο του αίματος για να καθορίσει τους PSA ειδικό Prostastop σύνθεση προστατικό αντιγόνο, τα επίπεδα για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι ανάπτυξη νόσο του προστάτη.

Κατά την εξέταση αυτή τη φορά, θα ήθελα να μιλήσω για να μου αρρένων ασθενών σχετικά με τις πρόσφατες μελέτες που ανασκόπηση Prostastop αναφέρονται στο British Journal of Urology, που έχουν δείξει ότι η τακτική εκκαθάριση των σπερματικό υγρό από τον προστάτη μέσω εκσπερμάτωση μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη σύνθεση Prostastop του καρκίνου του προστάτη.

Πολλοί ουρολόγοι πιστεύουν ότι βλέπουν μια άμεση αιτία και αποτέλεσμα μεταξύ πόσο συχνά ένας άνθρωπος εκσπερματώνει και την ανάπτυξη του καρκίνου του προστάτη. Πράγματι, όταν ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη, η πρώτη ερώτηση του ουρολόγος τον ρώτησε ήταν το πόσο συχνά κάνετε σεξ; Η μητέρα μου είχε πεθάνει χρόνια πριν, και ο πατέρας μου δεν είχε αποκατασταθεί, μια άλλη σχέση με το επίπεδο της τακτική σεξουαλική δραστηριότητα είχε πέσει στο μηδέν.

Prostastop τιμή-50%

Όπως εξηγώ στους ασθενείς μου, ο προστατικός αδένας είναι υπεύθυνος για την παραγωγή του σπερματικού υγρού, το υγρό που μεταφέρει το σπέρμα τους. Ο προστάτης αντλεί ψευδάργυρο, κάλιο και κιτρικό οξύ από τη γενική παροχή αίματος και στη συνέχεια συμπυκνώνει περίπου 600 φορές. Οι ερευνητές εικάζουν ότι είναι πιθανό κάθε καρκινογόνες ουσίες που βρίσκονται στο αίμα είναι επίσης σε προστάτη, μαζί με τα άλλα στοιχεία που χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει σπερματικό υγρό. Χωρίς τακτική εκσπερμάτωση, το ποσό, και το χρονικό διάστημα παραμονής του σπερματικού υγρού, στον προστάτη μπορεί να γίνει ένας κίνδυνος για την υγεία σας. Σύμφωνα με τη θεωρία των ουρολόγων, οι πιθανότητές σας για καρκίνο του προστάτη αυξάνονται.

Ωστόσο, αν είστε ένας άνθρωπος που δεν εκσπερμάτωση τακτικά, τα υγρά συσσωρεύονται στο προστάτη και του προστάτη, τότε είναι συνεχώς βυθισμένο σε λιμνάζοντα, καρκίνο προώθηση υγρά.

Τι να κάνω;

Όταν δεν είχαμε αυτή τη συζήτηση για την υγεία του προστάτη και σεξουαλική δραστηριότητα με τους ασθενείς, πολλοί από τους εκμυστηρευτώ ότι δεν έχουν τακτική σεξουαλική σχέση με ένα σημαντικό άλλο.

Prostastop από που να αγοράσω, παρενέργειες

Μερικοί από αυτούς είναι χωρισμένοι, μερικοί είναι Prostastop από που να αγοράσω χήροι, και μερικοί είναι απλά ανύπαντροι και περιστασιακά χρονολόγηση χωρίς σεξουαλική επαφή που εμπλέκονται. Διαβάστε περισσότερα: www.prostastop.gr

Μη με παρεξηγείς. Δεν υποστηρίζω ότι όποιος Prostastop παρενέργειες ξεκινήσει να προβαίνουν σε ριψοκίνδυνες, αχαλίνωτη σεξουαλική δραστηριότητα για να κρατήσει τους προστάτη υγιείς! Μάλλον, όπως λέω στους ασθενείς μου, αν δεν το έχετε τακτική σεξουαλική σχέση με ένα σημαντικό άλλο, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα λάθος με το να εμπλακεί σε αυνανισμός μία ή δύο φορές την εβδομάδα, μέχρι να αναπτύξει μια τρυφερή, ερωτική σχέση με κάποιον. Στην από που να αγοράσω Prostastop πραγματικότητα, είναι πραγματικά καλό για άλλες πτυχές της υγείας σας, καθώς και. Μπορεί να μειώσει το άγχος, να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε, και να μειώσει την αρτηριακή σας πίεση.

Πόση Σεξουαλική Δραστηριότητα Είναι Καλή;

Όπως, επίσης, ο συνήγορος ασθενείς μου, δεν θα μπουν στην σκέψη ότι αν και η σεξουαλική δραστηριότητα είναι καλό για τον προστάτη παρενέργειες Prostastop σας, όλο και περισσότερο τη σεξουαλική δραστηριότητα θα είναι ακόμη καλύτερα. Δεν είναι αλήθεια. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική που εστιάζει σε όλες τις διαδικασίες στο σώμα να είναι σε ισορροπία, τη σεξουαλική δραστηριότητα και την απελευθέρωση του σπερματικού υγρού πρέπει να είναι ισορροπημένη, καθώς και.

Πολύ συχνή εκσπερμάτιση μπορεί να οδηγήσει σε αυτό ουρολόγους κλήση “nonspecific προστατίτιδα”, ή φλεγμονή του προστάτη, όπως η φλεγμονή έχει αποδειχθεί πρόσφατα, θέτοντας τις βάσεις για την ασθένεια να θέσει σε. Έτσι, πόσο εκσπερμάτωση είναι ευεργετική; Εδώ είναι μια γενική κατευθυντήρια γραμμή για τους άνδρες πάνω από 30: Διαβάστε περισσότερα: www.prostastop.gr

  • 30-40: 3-4 φορές την εβδομάδα.
  • 40-50: 1-2 φορές την εβδομάδα.
  • 50-60: τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.
  • 60’s και άνω: τουλάχιστον μία φορά κάθε λίγες εβδομάδες.

Πρόβλημα Εκσπερμάτωσης; Δοκιμάστε την άσκηση και τη διατροφή

Η άσκηση είναι πάντα ευεργετική για τη σεξουαλική υγεία ενός ανθρώπου, καθώς τον βοηθά να κρατήσει το βάρος του φυσιολογικό. Η παχυσαρκία είναι μια από τις συχνές αιτίες των προβλημάτων εκσπερμάτωσης λόγω της μείωσης της τεστοστερόνης. Η τακτική αεροβική δραστηριότητα 3-4 φορές την εβδομάδα σε συνδυασμό με βάρη 2-3 φορές εβδομαδιαίως μπορεί να κάνει πολλά για να διατηρήσετε το βάρος σας φυσιολογικό και τα επίπεδα των ορμονών σου σταθερή. Επιπλέον, βοηθά να κρατήσει το αίμα και λέμφο που κυκλοφορούν στο κάτω μέρος του σώματος ενός ανθρώπου. 

Prostastop τιμή, αποτέλεσμα

Η διατροφή προστάτη σας μπορεί επίσης να Prostastop τιμή είναι να κατηγορήσει για την κακή παραγωγή τεστοστερόνης και την ικανότητα να εκσπερματώσει σωστά. Βεβαιωθείτε ότι η διατροφή σας περιλαμβάνει αρκετό ψευδάργυρο, πρωτεΐνη και βιταμίνη C, τα πολύ δομικά στοιχεία της τεστοστερόνης και του σπερματικού υγρού. Επιπλέον, προσέξτε για xenoestrogens (περιβαλλοντικά οιστρογόνα) στη διατροφή σας από τα Prostastop αποτέλεσμα microwaveable τρόφιμα συσκευασμένα σε πλαστικά και/ή μέσω του πόσιμου νερού και/ή αναψυκτικά σε πλαστικά μπουκάλια που μπορεί να έχουν θερμανθεί, και κυκλοφόρησε δισφαινόλης Α.

Δυστυχώς με την BPH, τείνει να χειροτερεύει μόνο καθώς γερνάμε.

Έτσι, τι μπορεί να γίνει; Πρώτα απ ‘ όλα, υπάρχουν μια σειρά από ιατρικές συνταγές που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία BPH. Άλφα 1-αναστολείς μπορεί να βοηθήσει να χαλαρώσετε τους λείους μυς της ουροδόχου κύστης και του προστάτη, τιμή Prostastop καθιστώντας την ούρηση ευκολότερη. 5-άλφα reductase αναστολείς μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να εμποδίσει την παραγωγή του σώματος ορισμένων αρσενικών ορμονών που προκαλούν τον προστάτη για να μεγεθύνετε.  Και οι δύο αποτέλεσμα Prostastop αυτοί τύποι φαρμάκων έχουν αποδειχθεί ότι μειώνουν αποτελεσματικά τα συμπτώματα BPH, αν και το μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να υπάρχουν παρενέργειες, όπως πονοκεφάλους, κόπωση, οίδημα, και απώλεια της σεξουαλικής κίνησης ή ανικανότητα. Για τις πιο σοβαρές περιπτώσεις, χειρουργικές θεραπείες ή λιγότερο επεμβατικές διαδικασίες, χρησιμοποιώντας τη θερμότητα για να μειώσει το μέγεθος του προστάτη μπορεί να χρησιμοποιηθεί.   Διαβάστε περισσότερα στον ιστότοπο του κατασκευαστή: www.prostastop.gr

Για τους λόγους αυτούς, πολλοί άνδρες με διευρυμένη προστάτες θα αναζητήσουν φυσικούς τρόπους για τη μείωση των συμπτωμάτων τους, και ευτυχώς υπάρχουν πολλά πράγματα να προσπαθήσουμε πριν από την στροφή προς τη συμβατική ιατρική.

Για ήπιες περιπτώσεις BPH, απλά πράγματα μπορούν να προστεθούν στην καθημερινή σας ζωή για να κάνουν τα συμπτώματα καλύτερα. Αποφεύγοντας το αλκοόλ και τον καφέ αργά την ημέρα μπορεί να μειώσει την ανάγκη σας να ξυπνήσετε αργά το βράδυ για να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο. Πόσιμο υγρό τακτικά σε μικρότερες δόσεις καθ ‘ όλη την ημέρα μπορεί να αποτρέψει την κύστη σας από την πλήρωση ξαφνικά και προκαλεί απρόσμενα συμπτώματα. Η τακτική άσκηση έχει αποδειχθεί ότι συσχετίζεται με βελτίωση των συμπτωμάτων BPH. Επίσης, είναι χρήσιμο να ουρήσει το συντομότερο έχετε την παρόρμηση.

Δικαστήριο, συστατικά Prostastop

Prostastop-από που να αγοράσωΜια μελέτη της Ιατρικής Σχολής του Prostastop δικαστήριο Χάρβαρντ έδειξε ότι το άγχος παίζει επίσης ρόλο στην BPH. Στη μελέτη τους, οι άνδρες που έδειξαν υψηλότερη δραστικότητα σε αγχωτικές καταστάσεις είχαν υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης BPH. Για το λόγο αυτό, κάνοντας ό, τι μπορείτε να μειώσετε αγχωτικές Prostastop συστατικά καταστάσεις στη ζωή σας μπορεί επίσης να είναι επωφελής για τη βελτίωση των συμπτωμάτων σας.

Υπάρχουν μια σειρά από συστατικά Prostastop φυσικά φάρμακα που μπορεί να είναι χρήσιμη για BPH. Η πιο κοινή είναι Saw Palmetto (serenoa repens), η οποία λειτουργεί παρόμοια με 5-άλφα reductase αναστολείς με τη μείωση της παραγωγής των αρσενικών δικαστήριο Prostastop ορμονών. Έχει αποδειχθεί ότι έχει ευεργετικές επιδράσεις ειδικά σε πιο ήπιες περιπτώσεις της διόγκωσης του προστάτη, και φέρει λιγότερες παρενέργειες από ό, τι συνταγογραφούμενα φάρμακα. Υπάρχουν και άλλα φυσικά φάρμακα. Άλλα κοινά φυσικά διορθωτικά μέτρα είναι λυκοπένιο, φυτοστερόλες, και τα βότανα pygeum και τσουκνίδα τσουκνίδα, τα οποία μπορούν να μειώσουν την αύξηση του προστάτη και να μειώσουν την ανάγκη να ουρήσει.  Διαβάστε περισσότερα: www.prostastop.gr

 Μερικές φορές με τη φυσική ιατρική, οι τύποι που περιέχουν διάφορα συστατικά μπορεί να είναι πιο ισχυροί, επειδή τα διάφορα φάρμακα θα έχουν συνεργική επίδραση το ένα στο άλλο.  Για την ΚΥΠ, αυτά τα είδη των τύπων θα πρέπει συστατικά που στοχεύουν άμεσα τη θεραπεία του προστάτη, αλλά μπορεί να έχουν και άλλα συστατικά, καθώς και ότι κάνει πράγματα όπως το να βοηθήσει να βελτιώσει τη συνολική υγεία του αναπαραγωγικού συστήματος, να αυξήσει την ενέργεια, να μειώσει τα επίπεδα του άγχους, ισορροπία τα επίπεδα των ορμονών, ή την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Αν ψάχνετε για μια φυσική θεραπεία για την ΚΥΠ, μια ολοκληρωμένη φόρμουλα είναι πιθανό να είναι πιο αποτελεσματική από την ατομική θεραπεία.

Η απόφαση για τη θεραπεία των συμπτωμάτων της BPH μέσω της συμβατικής ιατρικής ή της φυσικής ιατρικής δεν είναι πάντα εύκολη. Συχνά θα εξαρτηθεί από τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων σας, καθώς και άλλους παράγοντες. Αλλά αν σας BPH συμπτώματα δεν είναι πολύ σοβαρή και θα προτιμούν να έχουν λιγότερες παρενέργειες σε θεραπείες σας, αξίζει να δοκιμάσετε τρόπους για τη θεραπεία μιας διευρυμένης προστάτη, φυσικά, πριν από την στροφή προς τα ναρκωτικά ή χειρουργική επέμβαση. Διαβάστε περισσότερα για αυτό: www.prostastop.gr

 

Leave a Comment