Remi Bloston αναθεώρηση – συμπλήρωμα για καρδιακή περίθαλψη – απόψεις – αντενδείξεις

Remi Bloston αναθεώρηση – συμπλήρωμα για καρδιακή περίθαλψη – απόψεις – αντενδείξεις

Remi Bloston - σύνθεσηΗ κάπως παραπλανητικά ονομάζεται φυλλικό οξύ είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πιο σημαντικά του υδατοδιαλυτού συμπλέγματος Β βιταμινών. Με τη μορφή του φυλλικού οξέος βρίσκεται Remi Bloston φυσικά στο σώμα, καθώς και στα διάφορα κοινά τρόφιμα. Ως φολικό οξύ έχει ερευνηθεί εκτενώς και είναι ευρέως διαθέσιμο ως συμπλήρωμα τροφίμων.

Ανεπαρκής διαιτητική πρόσληψη φυλλικού οξέος από έγκυες γυναίκες έχει ευρεία δημοσιότητα, και να προκαλέσουν σοβαρές ή ακόμη και θανατηφόρες γενετικές ανωμαλίες. Η έρευνα έχει επίσης προταθεί μια ισχυρή συσχέτιση μεταξύ του φυλλικού οξέος και μια αυξημένη συχνότητα εμφάνισης ορισμένων από τις πιο κοινές μορφές καρκίνου.

Οι επιπτώσεις αυτών των ευρημάτων θα πρέπει να καλύπτονται σε επόμενα άρθρα αυτής της σειράς, αλλά αυτό το άρθρο θα επικεντρωθεί στο ρόλο του φυλλικού οξέος και φυλλικού οξέος στη ρύθμιση Remi Bloston της ομοκυστεΐνης στο αίμα, τα υπερβολικά υψηλά επίπεδα από τα οποία έχουν αναγνωριστεί ως ένα βασικό παράγοντα κινδύνου τόσο για την καρδιαγγειακή νόσο και νόσο του Αλτσχάιμερ.

Remi Bloston – απόψεις, αποτέλεσμα

Η ομοκυστεΐνη είναι μια πρωτεΐνη που σχηματίζεται ως απόλυτα φυσιολογικό υποπροϊόν του οργανισμού Remi Bloston απόψεις είναι η πεπτική και στην βέλτιστη υγιή άτομα θα πρέπει να αφαιρεθεί ακίνδυνα από τον οργανισμό, Αλλά αποτελεσματική απομάκρυνση του εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την παρουσία του σε επαρκή εφοδιασμό σε τρεις βιταμίνες του συμπλέγματος Β, Β6, Β12 και το φολικό οξύ ή φυλλικού οξέος.

Η συσσώρευση περίσσειας ομοκυστεΐνης, αν αυτές οι βιταμίνες δεν υπάρχουν σε επαρκείς ποσότητες, μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες. Ένα μεγάλο 1997 Ευρωπαϊκή μελέτη των νέων και μέσης ηλικίας ενήλικες έδειξε περισσότερο από το διπλάσιο κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου και εγκεφαλικού επεισοδίου στα άτομα των οποίων τα επίπεδα ομοκυστεΐνης στο αίμα ήταν στην κορυφή πέμπτο του φυσιολογικού εύρους. Στην πραγματικότητα, απόψεις Remi Bloston ορισμένες πηγές αποδίδουν όσο το 10% από καρδιακή προσβολή νεκρών και ένα ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό από εγκεφαλικό θάνατο απευθείας σε υψηλά επίπεδα ομοκυστεΐνης. Δεδομένου ότι αυτές είναι δύο από τις μεγαλύτερες αιτίες πρόωρου θανάτου και αναπηρίας στον πλούσιο Δυτικό κόσμο, τέτοια στοιχεία είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά.

Ο ρόλος του φυλλικού οξέος και φυλλικού οξέος στη μείωση της αρτηριακής homcysteine επίπεδα είναι καλά εδραιωμένη, με μια πρόσφατη μελέτη δείχνει 60% και 90% μειώσεις όταν συμπλήρωμα καθεστώτα των 0.2 mg και 0,4 mg, αντίστοιχα, ακολούθησαν. Και δεδομένου ότι τα υψηλά επίπεδα ομοκυστεΐνης Remi Bloston αποτέλεσμα έχουν αποδειχθεί ότι αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου, καθώς και τη νόσο του Αλτσχάιμερ και άλλες μορφές άνοιας, θα μπορούσε να θεωρηθεί αυτονόητο ότι τα συμπληρώματα διατροφής θα πρέπει να είναι ένα ισχυρό όπλο εναντίον τους.

Remi Bloston - γνώμεςΗ συμβατική ιατρική, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι επιφυλακτική όσον αφορά την αναγνώριση της σύνδεσης. Αν και δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία από τουλάχιστον δέκα ετών της μελέτης ότι τα υψηλά επίπεδα διαιτητικού φυλλικού οξέος μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής κατά περισσότερο από 50%, φαίνεται να μην είναι το ίδιο άμεση επιβεβαίωση για τις επιδράσεις του φυλλικού οξέος συμπληρώματα. Κάπως παραδόξως, ως εκ τούτου, το επάγγελμα που συστήνουν τα συμπληρώματα για την μείωση της τα αυξημένα επίπεδα ομοκυστεΐνης γνωστό ότι αυξάνει τον κίνδυνο της νόσου, αλλά αρνείται να το προτείνω ως μια συγκεκριμένη προστάτης κατά της ίδιας της νόσου.

Δεν αποτελεί έκπληξη, θρεπτικοί αποτέλεσμα Remi Bloston θεράποντες δείχνουν τέτοια δισταγμό, και πολλά συστήσει συμπληρώματα σε επίπεδα που υπερβαίνουν κατά πολύ τα επίσημα Συνιστώμενη Διαιτητική Πρόσληψη (RDA) 400 mcg (0.4 mg) την ημέρα.

Αλλά ό, τι και τα οφέλη της υψηλής δόσης συμπληρωμάτων, είναι σαφές σε κάθε περίπτωση, ότι μια δίαιτα πλούσια σε φυλλικού οξέος μπορεί να είναι μόνο προς όφελος του σώματος τη γενική υγεία. Αυτό συμβαίνει επειδή μεταξύ των καλύτερων και πιο άμεσα διαθέσιμες πηγές φυλλικών είναι Remi Bloston φυλλώδη πράσινα λαχανικά και χυμό πορτοκαλιού που παρέχουν επίσης μια άφθονη προμήθεια πολύτιμων αντιοξειδωτικών.

Remi Bloston – απάτη, πού να αγοράσετε;

Ένα μόνο φλιτζάνι σπανάκι ή σπαράγγια, για παράδειγμα, μπορεί να παρέχουμε όσο το 130 ή περισσότερα μικρογραμμάρια (mcg) του φυλλικού οξέος, ένα μικρό ποτήρι χυμό πορτοκάλι ίσως 80 mcg. Τα όσπρια όπως τα φασόλια και οι φακές είναι επίσης καλές πηγές, η οποία παρέχει περίπου 180 mcg Remi Bloston απάτη σε μισό φλιτζάνι φασόλια μεταξύ 80 και 140 mcg ανάλογα με το είδος.

Το καλύτερο από όλα, ωστόσο, είναι εμπλουτισμένα δημητριακά για πρωινό, ένα μόνο φλιτζάνι που μπορεί να αποδώσει μεταξύ 200 και 400 mcg, αντανακλώντας το FDA επιμονή με την προσθήκη φυλλικού οξέος εκλεπτυσμένη σιτάρι τροφίμων, όπως το ψωμί.

Πολλοί από μας γνωρίζουν καλά αυτά τα στοιχεία για τις καρδιακές απάτη Remi Bloston παθήσεις, αλλά εξακολουθεί να μας το κάνει λίγο για την υγεία μας tickers, η οποία συνέχισε να δουλεύεις απρόθυμα για μας παρά να υποστεί την αμέλειά μας. Η φροντίδα για τα εισιτήρια μας απαιτεί προσοχή σε πολλές πτυχές της ζωής μας. Υιοθετώντας τις ακόλουθες υγιείς συνήθειες καρδιών, μπορούμε να προσθέσουμε τα έτη στη ζωή εκτός από την παρακράτηση του οικονομικού βάρους.

Καρδιά υγιεινές συνήθειες:

Άσκηση τακτικά-η καρδιά μας είναι ένας μυς που πρέπει να εργαστεί τακτικά για να παραμείνουν ισχυρές και υγιείς. Αν οποιοδήποτε Remi Bloston πού να αγοράσετε; ποσό της άσκησης είναι καλύτερη από την άσκηση, θα πρέπει να στοχεύουν για τουλάχιστον 150 λεπτά μέτριας έντασης αερόβια σωματική δραστηριότητα (π. χ. γρήγορο περπάτημα) κάθε εβδομάδα ή 1 ώρα και 15 λεπτά (75 λεπτά έντονης έντασης αερόβια σωματική δραστηριότητα (π. χ., τρέξιμο, τρέξιμο) ή ένα συνδυασμό και των δύο κάθε εβδομάδα.

Επιπλέον, χρειαζόμαστε μυϊκή ενίσχυση δραστηριότητες πού να αγοράσετε; Remi Bloston που λειτουργούν όλες τις μεγάλες μυϊκές ομάδες (πόδια, γοφοί, πλάτη, κοιλιακή χώρα, θωρακικούς ώμους, και τα χέρια) σε 2 ή περισσότερες ημέρες την εβδομάδα.

Remi Bloston – συστατικά, παρενέργειες

Remi Bloston - απάτη Φάτε υγιεινά-πρέπει να επιλέξετε τα τρόφιμα χαμηλά σε κορεσμένα λιπαρά, trans λιπαρά, και νάτριο. Επιπλέον, πρέπει να τρώμε άφθονα φρούτα και λαχανικά, πλούσιους σε φυτικές ίνες Remi Bloston συστατικά ολόκληρους κόκκους, ψάρια (κατά προτίμηση λιπαρά ψάρια τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα), ξηρούς καρπούς, όσπρια και σπόρους και δοκιμάστε να φάτε μερικά γεύματα χωρίς κρέας. Επιπλέον, θα πρέπει να περιορίσουμε τα ζαχαρωμένα ποτά και το κόκκινο κρέας. Αν κάποιος επιλέξει να φάει κρέας, θα πρέπει να επιλέξει τα πιο μικρά τεμάχια διαθέσιμα.

Κλείστε το κάπνισμα-το κάπνισμα είναι μια σημαντική αιτία της καρδιαγγειακής νόσου (CVD) και προκαλεί έναν από κάθε τρεις θανάτους από CVD. Ο κίνδυνος της CVD αυξάνεται με τον αριθμό των τσιγάρων συστατικά Remi Bloston που καπνίζονται ανά ημέρα, καθώς και τον αριθμό των ετών που καπνίζονται. Το κάπνισμα τσιγάρων με χαμηλότερα επίπεδα πίσσας ή νικοτίνης δεν μειώνει τον κίνδυνο για καρδιαγγειακές παθήσεις.

Αποφύγετε το μεταχειρισμένο καπνό-οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν καρδιακές παθήσεις εάν εκτεθούν σε μεταχειρισμένο καπνό στο σπίτι ή την εργασία. Σύμφωνα με την Αμερικανική ένωση καρδιών, η έκθεση στον καπνό του καπνού συμβάλλει σε περίπου 34.000 πρόωρους θανάτους καρδιακών παθήσεων και 7.300 θανάτους από καρκίνο του πνεύμονα κάθε χρόνο. Αυτό συμβαίνει επειδή οι χημικές ουσίες που εκπέμπονται από τον παρενέργειες Remi Bloston καπνό του τσιγάρου προωθούν την ανάπτυξη της συγκέντρωσης πλάκας στις αρτηρίες.

Πρακτική στοματική υγιεινή – έχει βρεθεί ότι τα βακτήρια στο στόμα, που εμπλέκονται στην ανάπτυξη της ασθένειας των ούλων, μπορεί να κινηθεί στην κυκλοφορία του αίματος και να προκαλέσει αύξηση της C-αντιδρώσας πρωτεΐνης, ενός παρενέργειες Remi Bloston δείκτη φλεγμονής στο αίμα σκάφη. Αυτές οι αλλαγές μπορεί, με τη σειρά του, να αυξήσει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων και εγκεφαλικού επεισοδίου.

Remi Bloston – σχόλια, σε απευθείας σύνδεση

Τακτική και επαρκή ύπνο καθημερινά – 2011 European Heart Journal αναθεώρηση των 15 ιατρικές μελέτες που αφορούσαν πάνω από 475.000 άτομα βρήκαν αυτό το σύντομο στρωτήρες είχαν 48% αυξημένο Remi Bloston σχόλια κίνδυνο εμφάνισης ή θανάτου από στεφανιαία καρδιακή νόσο (CHD) σε επτά έως 25 ετών της περιόδου παρακολούθησης. Είναι ενδιαφέρον ότι οι μεγάλοι στρωτήρες, εκείνοι που κατά μέσο όρο εννέα ή περισσότερες ώρες τη νύχτα, έδειξαν επίσης 38% αυξημένο κίνδυνο ανάπτυξης ή θανάτου από CHD. Η έλλειψη ύπνου δεν προκαλεί απαραίτητα καρδιακές παθήσεις, αλλά αυξάνει πραγματικά τους παράγοντες κινδύνου για καρδιακές παθήσεις.

Απλή συνήθεια που αλλάζει τις άκρες:

Η αντικατάσταση υγιεινών συνηθειών για ανθυγιεινούς μας ανταμείβει με καλή υγεία και καλύτερη ποιότητα ζωής. Ακόμα πολλοί δυσκολεύονται να ενσωματώσουν υγιεινές συνήθειες στη ζωή τους, καθώς αργά ή γρήγορα επιστρέφουν στον ανθυγιεινό τρόπο ζωής, χάνοντας έτσι όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα που είχαν. Όπως κάθε άλλη συνήθεια σχόλια Remi Bloston υγείας, καρδιά υγιείς συνήθειες πρέπει να ακολουθούνται σε όλη τη ζωή.

Remi Bloston -  σχόλια

Οι παρακάτω συμβουλές θα μας βοηθήσουν να ενσωματώσει την καρδιά υγιεινές συνήθειες στη ζωή:

  • Κάποιος πρέπει να λάβει μια απόφαση και να κάνει συνειδητές προσπάθειες για να κολλήσει στη δέσμευση.
  • Κάποιος πρέπει να ανακαλύψει ωθήσεις και εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν διαφορετικά κάποιος θα δημιουργήσει τον εαυτό του για την αποτυχία.
  • Θα πρέπει να επινοήσει ένα σχέδιο Remi Bloston σε απευθείας σύνδεση και να το επανεξετάσει από καιρό σε καιρό.
  • Θα πρέπει να απασχολούν απεικονίσεις και δηλώσεις, σχετικά με τις συνήθειες να αλλάξουν, επειδή το πρόγραμμα το υποσυνείδητο με τη σωστή νοοτροπία για τη δημιουργία μια νέα συνήθεια.
  • Με την επιστράτευση της υποστήριξης της οικογένειας και των φίλων, μπορούμε να κατευθύνουν μακριά τον πειρασμό που μπορεί να ματαιώσει τις προσπάθειές μας.
  • Κάποιος πρέπει να βρει τρόπους για να ανταμείψει τον εαυτό του, επειδή μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά, ακόμη και αν είναι μόνο προσωρινά. Θα μας βοηθήσουν να μείνουμε στην πίστα.

Συμπέρασμα:

Μας ευαισθητοποίησης για την καρδιακή νόσο ως νούμερο ένα αιτία θανάτου παγκοσμίως έχει αυξηθεί. Παρ ‘ όλα αυτά, πολλοί εξακολουθούν να στερούνται την επαρκή γνώση αυτών καρδιά υγιεινές σε απευθείας σύνδεση Remi Bloston συνήθειες που πρέπει να ενσωματωθούν για να κρατήσει την καρδιά ισχυρή. Τι περισσότερο, αν και πολλοί κάνουν προσπάθειες να τις υιοθετήσει, αποτυγχάνουν να συνεχίσει μαζί τους και ως εκ τούτου δεν μπορούν να αποκομίσουν οφέλη απ ‘ αυτούς.

Leave a Comment