Sevich Beard Oil – τιμή – παρενέργειες – σχόλια Γενειάδα λάδι ανάπτυξης

Sevich Beard Oil – τιμή – παρενέργειες – σχόλια Γενειάδα λάδι ανάπτυξης

Sevich Beard Oil-τιμήΕντάξει, αυτός είναι ένας τίτλος με γλώσσα στο μάγουλο, αλλά το γεγονός είναι ότι οι περισσότεροι άνδρες δεν έχουν μάθει ποτέ πώς να Sevich Beard Oil ξυρίζονται σωστά. Αυτό το άρθρο θα προσπαθήσει να διορθώσει αυτό το γεγονός και να κρατήσει Sevich Beard Oil των ανδρών αντιμετωπίζει rash-free!

Υπάρχουν πολλές τελετές μετάβασης στη ζωή ενός ανθρώπου και το πρώτο “πραγματικό” ξύρισμα πρέπει να είναι ένα από αυτά. Όλοι ξέρετε αυτό που εννοώ, όπου οι αληθινές τρίχες βγαίνουν από το πηγούνι σας για να αντικαταστήσουν το χνούδι της εφηβείας. Είναι σημαντική στιγμή, αλλά πόσοι νέοι μαθαίνουν να ξυρίζονται σωστά; Πολύ λίγοι, απ ‘ ότι φαίνεται.

Αυτό είναι περίεργο όταν το σκέφτεσαι. Ένας πατέρας θα διδάξει στο γιο του όλα τα πράγματα, από το πώς να ψαρεύουν για το πώς να εξυπηρετήσει ένα αυτοκίνητο – αλλά σχεδόν ποτέ πώς να ξυρίσετε. Η θεωρία μου είναι ότι είναι η ίδια νοοτροπία όπως όταν οι άνδρες επισκέπτονται μια δημόσια τουαλέτα. Κανείς δεν μιλάει και σίγουρα κανείς δεν κοιτάζει! Μερικά από αυτά τα ταμπού φαίνεται να έχουν τρίβονται μακριά σε όλες τις δραστηριότητες καλλωπισμού-και αυτό περιλαμβάνει το ξύρισμα.

Sevich Beard Oil πώς να χρησιμοποιήσετε, αποτέλεσμα

Είμαι συνήγορος του κομμένου λαιμού ή του ξυραφιού, αλλά δεν είμαι ζηλωτής. Αν θες να χρησιμοποιήσεις ξυράφι, δεν έχω πρόβλημα. Οι Sevich Beard Oil πώς να χρησιμοποιήσετε αρχές θα παραμείνει η ίδια για την απόκτηση όχι μόνο ένα απαλό ξύρισμα, αλλά και την αποφυγή ξυράφι έγκαυμα και την επίφοβη ξυρίσματος Sevich Beard Oil αποτέλεσμα εξάνθημα. Εδώ, λοιπόν, για όλους εσάς εκεί έξω που βλέπουν το ξύρισμα ως μια θλιβερή εμπειρία και για εκείνους ακριβώς που αρχίζουν, είναι το πώς γίνεται.

Πρώτα, σιγουρέψου ότι χρησιμοποιείς κοφτερό ξυράφι. Αυτό μπορεί να φαίνεται ένα προφανές πράγμα να πω, αλλά να θυμάστε ότι η ώριμη stubble, ας πούμε σε έναν άνθρωπο είκοσι πέντε ετών ή περισσότερο της ηλικίας, έχει την ίδια αντοχή εφελκυσμού όπως χάλκινο σύρμα. Δυνατό, Ε; Οπότε ζητάς πολλά ξυραφάκια για να πώς να χρησιμοποιήσετε Sevich Beard Oil το πετάξεις! Straight ξυράφια είναι whetted σε ένα strop πριν από αποτέλεσμα Sevich Beard Oil κάθε χρήση, έτσι δίνοντας (στην πραγματικότητα) μια νέα λεπίδα κάθε ξύρισμα. Ξυράφια ασφάλειας χάσει την άκρη τους σταδιακά με κάθε χρήση – πόσο καιρό πριν θα πρέπει να αντικαταστήσει τη λεπίδα εξαρτάται από το πόσο συχνά το ξύρισμα και την ανθεκτικότητα του γενειάδα, το οποίο διαφέρει σημαντικά από άνθρωπο σε άνθρωπο. Οπότε αν αυτό είναι το πρώτο σου αληθινό ξύρισμα, χρησιμοποίησε μια νέα λεπίδα.

Δεύτερον, μάθε λίγο για το μούσι σου και πώς μεγαλώνει. Βάλε ένα δάχτυλο κάτω από τη μύτη σου. Αν το τραβήξεις κατ ‘ευθείαν κάτω από τα χείλη σου και κάτω από το πηγούνι σου, οι πιθανότητες είναι ότι αυτή είναι η “λεκάνη απορροής” της γενειάδας σου. (Για να το ονομάσουμε αυτό μια “λεκάνη απορροής” δεν απέχει πολύ από την αλήθεια. Τα γένια των μακρινών προγόνων μας μεγάλωσαν έτσι ώστε η βροχή να χυθεί από τα πρόσωπά τους.) Οι τρίχες στα χείλη και το πηγούνι σας, και αυτές στο λαιμό σας, θα “fan out” από αυτό το φανταστικό γραμμή. Αυτό λέγεται το “σιτάρι” του Γένι σου. Οι τρίχες στα μάγουλά σας επίσης συνήθως μεγαλώνουν μακριά από αυτή τη γραμμή, αλλά το σημείο προς τα κάτω περισσότερο.

Έχοντας μάθει το “σιτάρι” από τα γένια σου – και δεν διαφέρουν μεταξύ των ατόμων – το πρώτο πέρασμα του ξυραφιού θα πρέπει να είναι “με το σιτάρι”, λοιπόν, έχει εφαρμοστεί μια καλή ποιότητα ξυρίσματος κρέμα ή σαπούνι, σχεδιάστε το ξυράφι προς την κατεύθυνση του “σιταριού”.

Αντενδείξεις, Sevich Beard Oil Ελλάδα

Sevich Beard Oil-δικαστήριο

Βοηθά επίσης να τεντώσει το δέρμα ελαφρώς Sevich Beard Oil αντενδείξεις προκειμένου να παρουσιάσει την πιό επίπεδη πιθανή επιφάνεια στη λεπίδα – αυτό θα βοηθήσει να αποφευχθούν οι εγκοπές. Πρόσεχε τα δάχτυλά σου! Όταν τελειώσετε το ξύρισμα με το σιτάρι, δοκιμάστε το πρόσωπό σας έξω για ομαλότητα. Θα παρατηρήσετε Sevich Beard Oil Ελλάδα ότι με το “σιτάρι” αισθάνεται μεγάλη, αλλά εναντίον του εξακολουθεί να αισθάνεται αρκετά scratchy – εκτός αν είστε ένας από τους τυχερούς τύπους των οποίων τα μαλλιά γενειάδα μεγαλώνει κατ ‘ ευθείαν από το δέρμα του!

Τι να κάνω; Αν θέλετε το απαλό ξύρισμα, είναι δυνατόν, σαπουνάδα και πάλι και ξύρισμα σε όλη την “σιταριού”, τότε και πάλι εναντίον αντενδείξεις Sevich Beard Oil του. Αυτή η τελευταία κατεύθυνση-ενάντια στο “σιτάρι” της γενειάδας – δίνει την ομαλότερη φινίρισμα όλων, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο για έναν αρχάριο, ειδικά αν Ελλάδα Sevich Beard Oil χρησιμοποιώντας ένα ευθύ ξυράφι. Προσωπικά θεωρώ ότι δύο περάσματα μου δίνουν ένα μεγάλο ομαλό ξύρισμα.

Σε αυτό το άρθρο μιλάω μόνο για ευθείες ξυράφια ή ξυράφια ασφαλείας μονής λεπίδας. Υπάρχει λόγος γι ‘ αυτό. Η τριπλή και τετραπλή λεπίδα ξυραφάκια που είναι διαθέσιμες σήμερα είναι μεγάλη, αλλά ένα μόνο πέρασμα των τεσσάρων λεπίδων κασέτα είναι το ίδιο με τέσσερις ξεχωριστές περνά με ένα μονό και αυτό το βαρύ απολέπιση του δέρματος είναι ένα από τα κύρια αίτια των δύο ξυράφι έγκαυμα και αντιαισθητική εξανθήματα, ιδιαίτερα στο νεανικό δέρμα. Πολύ, πολυ-λεπίδες μπορεί να προκαλέσει το πρόβλημα της γυρίζουν τρίχες και “ξυράφι χτυπήματα” αν χρησιμοποιηθεί με πολύ ενθουσιασμό. Σώστε τους μέχρι να εξοικειωθείτε τόσο με το πρόσωπό σας που ένα πέρασμα είναι το μόνο που χρειάζεστε.

Για να ολοκληρώσετε, χρησιμοποιήστε μια καλή τροφή του δέρματος ή μετά το ξύρισμα βάλσαμο – το πρόσωπό σας θα σας αγαπήσει για αυτό και έτσι θα το αντίθετο φύλο! Προσπαθήστε να αποφύγετε το αλκοόλ, με βάση λοσιόν – όχι μόνο δεν θα μαδάει σαν τρελό, αλλά το πολύ το στέγνωμα επίδραση στο δέρμα. Αν θέλετε να πάτε κάτω από τη βιολογική οδό, δοκιμάστε ένα με βάση την αλόη βέρα-είναι ένα μεγάλο ενυδατικό και χωρίς χημικά.

Αυτό ήταν λοιπόν. Ένας πολύ βασικός οδηγός για να πάρει ένα καλό ξύρισμα χωρίς να φαίνεται σαν να έχετε σε ένα μπαρ φιλονικία. Οι λέξεις-κλειδιά είναι απλή-πρακτική και συγκέντρωση. Πάρτε το χρόνο σας-ξύρισμα δεν υποτίθεται ότι θα βλάψει ή να είναι μια βαρετή αγγαρεία – και να απολαύσετε αυτό που είναι μια πραγματικά ανδροπρεπής τέχνη.

Sevich Beard Oil δικαστήριο, φαρμακείο

Ξυράφια και ξύρισμα μέσα από τις ηλικίες

Για αιώνες, οι άνδρες έχουν περάσει από το Sevich Beard Oil δικαστήριο καθημερινό τελετουργικό καλλωπισμού του ξυρίσματος των τριχών του προσώπου τους. Ξέρατε ότι αν κάποιος ξοδεύει πέντε λεπτά την ημέρα για το ξύρισμα και για 50 Sevich Beard Oil φαρμακείο χρόνια, θα είχε περάσει πάνω από 63 ημέρες της ζωής του σε αυτή τη δραστηριότητα; Είναι αλήθεια. Χάρη σε τεράστιες βελτιώσεις σε ξυράφια και τεχνικές ξυρίσματος κατά τη διάρκεια των αιώνων, είναι σήμερα μια γρήγορη, ασφαλή και χωρίς αίμα διαδικασία. Τα εκατομμύρια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο σήμερα που το ξύρισμα θα πρέπει να είναι πολύ φαρμακείο Sevich Beard Oil ευγνώμων για την ευκολία με την οποία μπορούν να επιτύχουν μια ομαλή πρόσωπα.

Οι Πρώτες Μέθοδοι.

 Τα πρώτα ξυραφάκια γνωρίζουν ότι χρονολογούνται από την προϊστορία. Αυτά ήταν αγκίδες από Φλίντ που παρείχε μια εξαιρετικά απότομη άκρη ξυρίσματος, αλλά αμβλύνονται γρήγορα. Τέτοια ξυράφια χρησιμοποιήθηκαν από τους ανθρώπους των δικαστήριο Sevich Beard Oil σπηλαίων και μπορεί πραγματικά να θεωρηθεί το πρώτο μίας χρήσης ξυράφι, όπως τα παλιά θαμπά αυτά σύντομα απορρίφθηκαν. Αργότερα, μεταξύ 3000 και 1200 Π. χ. ξυραφάκια, διαφέρουν από πολιτισμό σε πολιτισμό, ανάλογα με τους διαθέσιμους πόρους. Οι άνδρες των νήσων του Ειρηνικού χρησιμοποιούσαν ακονισμένα όστρακα από μύδια και δόντια καρχαρία, ενώ οι Αζτέκοι ξυριζόντουσαν με κοφτερές άκρες από ηφαιστειακό γυαλί.  

Αργότερα μέθοδοι.

Με την ανακάλυψη του μυστικού των μετάλλων εργασίας εισήχθη η ιδέα της μόνιμης ξυράφια. Σύντομα, χάλκινα και χάλκινα ξυράφια έγιναν διαθέσιμα στην ινδική και αιγυπτιακή αγορές. Οι Αιγύπτιοι υπερηφανευόταν εαυτό τους για την ομαλή πηγούνια και που τους πέλεκυς σε σχήμα ξυράφια σχετικά με τους τακτοποιημένο περιπτώσεις δέρματος. Αργότερα, στα ρωμαϊκά νοικοκυριά, κάποιοι άνδρες είχαν έναν επιδέξιο υπηρέτη που εργαζόταν για να τα ξυρίσει κάθε μέρα. Αν δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά την πολυτέλεια, επισκέφθηκαν τη γειτονιά “tonsor” ή κουρέα να έχουν τα πρόσωπά τους ξυρισμένο με μια από τις επικίνδυνες σιδήρου ξυράφια του χρόνου. Αυτό δεν ήταν ασφαλές, επειδή τα ξυράφια σιδήρου που χρησιμοποιούνται διαβρώθηκε γρήγορα και σχεδόν πάντα προκάλεσε βαθιές περικοπές και μώλωπες. Ωστόσο, το ξυρισμένο βλέμμα ήταν τόσο σημαντικό στην κοινωνία ότι οι άνδρες συνέχισαν να υποφέρουν αυτό το βασανιστήριο καθημερινά για αιώνες.

σε απευθείας σύνδεση, Sevich Beard Oil ανασκόπηση

Ο 18ος αιώνας

Τον 18ο αιώνα, μακριά επίπεδη ξυράφια που διπλώνονται με Sevich Beard Oil σε απευθείας σύνδεση ασφάλεια σε ξύλινα χερούλια τους έγινε δημοφιλής στην Ευρώπη. Αυτά τα εξαιρετικά αιχμηρά ξυράφια, που ονομάζεται μαχαιροβγάλτες, Sevich Beard Oil ανασκόπηση απαιτείται μεγάλη ακρίβεια και επιδεξιότητα για να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια. Κατά συνέπεια, αυτή η διαδικασία ήταν εφιαλτική για τον ασυνήθιστο, λιγότερο επιδέξιο νεαρό άνδρα.

Πρόωρες Βελτιώσεις

Στα τέλη της δεκαετίας του 1700, ένας Γάλλος κουρέας με το όνομα Jean Jacques Perret κατασκεύασε ένα νέο είδος ξυραφιού με ένα μάγουλο φρουρά σε απευθείας σύνδεση Sevich Beard Oil για να αποτρέψει τις βαθιές περικοπές που σχετίζονται με μαχαιροβγάλτες. Του αναγνωρίζεται ως το πρώτο σχέδιο του ένα ξυράφι ασφάλειας και έκανε την ανασκόπηση Sevich Beard Oil ιδέα του ξυρίσματος πολύ λιγότερο σκληρό για πολλούς Βικτοριανό άνδρες. Στη συνέχεια, το 1847, ο άγγλος εφευρέτης William Χένσον εφηύρε το πρώτο στον κόσμο ξυράφι με λεπίδα κάθετα από τη λαβή, αλλάζει για πάντα τον τρόπο που το χέρι ξυράφια θα πρέπει να διαμορφωθεί. Αυτά τα ξυράφια ήταν ασφαλέστερο και ευκολότερο στη χρήση από όλους τους προκατόχους του, οπότε, αν και συχνά απαιτείται ιδιαίτερη όξυνση, ήταν πάρα πολύ δημοφιλής για δεκαετίες. Οι άντρες έγινε πιο συγκεκριμένα για την προσωπική τους περιποίηση στα τέλη του 1800, και σαπούνια ξυρίσματος και λοσιόν έγινε πολύ πιο δημοφιλής, καθώς η τάση πήρε τη λαβή.

επανάσταση

Με την αλλαγή του 20ου αιώνα, ήρθε επαναστατικές ιδέες για τη βελτίωση αυτής της κοινής πρακτικής. Ένας άντρας ονόματι Κινγκ Καμπ Ζιλέτ οραματίστηκε ένα ξυράφι ασφαλείας με μια λεπίδα μίας χρήσης που θα εξάλειφε το ακόνισμα. Το 1901, η Gillette συνεργαστεί με έναν μηχανικό ονόματι Γουίλιαμ Νίκερσον να τροποποιήσετε το υπάρχον σχέδιο για την ασφάλεια ξυράφι να περιλαμβάνουν μίας χρήσης διπλή ακονισμένη λεπίδα. Χάρη στην υψηλή ποιότητα και χαμηλή τιμολόγηση νέο ξυράφι της Gillette ήταν ένα μεγάλο χτύπημα. Ωστόσο, η πραγματική εκτόξευση του προϊόντος του σε παγκόσμιο μέτωπο ήρθε μόνο όταν Gillette έκανε μια συμφωνία με τις ΗΠΑ. Στρατιωτικός κατά τη διάρκεια του Α ‘ Παγκοσμίου Πολέμου. Ένα ξυράφι χεριών Ζιλέτ δόθηκε σε κάθε μαχητή ως μέρος της συνήθους έκδοσης των προμηθειών του. Μετά από αυτό, η μάρκα Gillette του razor κέρδισε τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Leave a Comment