Varyforte αναθεώρηση 2019 – κρέμα για κιρσοί – παρενέργειες – απόψεις

Varyforte αναθεώρηση 2019 – κρέμα για κιρσοί – παρενέργειες – απόψεις

Varyforte - φαρμακείο Κιρσώδεις φλέβες είναι συχνά διευρυμένη και πρησμένο φλέβες που μερικές φορές αυξάνεται και στριμμένα. Εμφανίζονται στα πόδια, γύρω από τις γάμπες και τους μηρούς. Είναι συχνά γαλαζωπό γκρι και μπορεί επίσης να είναι Varyforte κόκκινο ή χρώμα της σάρκας. Οι φλέβες αραχνών παίρνουν συχνά τη μορφή των διχτυών ή ιστών και είναι μικρότερες μορφές κιρσωδών φλεβών. Είναι κοντά στην επιφάνεια του δέρματος και συχνά θεωρούνται ως μπλε ή κόκκινο αποχρωματισμό.

Οι φλέβες αραχνών είναι συχνά το αποτέλεσμα των κιρσών ή κυκλοφορικά προβλήματα. Είναι απλά μπλοκάρει ή δεν λειτουργούν σωστά οι βαλβίδες στις φλέβες που επέτρεψαν του αίματος στις φλέβες. Άλλες αιτίες είναι πάνω από την έκθεση στον ήλιο, τραυματισμό και ορμονικές αλλαγές. Μόλις κιρσώδεις φλέβες έχουν αντιμετωπιστεί αυτές οι μικρές φλέβες παραμένουν σαφείς και μπορούν να αντιμετωπιστούν για την εκρίζωσή τους. Η εγκυμοσύνη είναι μια κοινή αιτία αυτών των φλεβών. Οι ηλικιωμένοι μπορούν επίσης να υποφέρουν από αυτή την ασθένεια και μπορούν επίσης να είναι κληρονομική. Αύξηση βάρους και υποκείμενες ασθένειες μπορεί επίσης να είναι μια αιτία γι ‘ αυτούς.

Varyforte – σύνθεση, αποτέλεσμα

Υπάρχουν μια σειρά από θεραπείες για κιρσώδεις φλέβες. Στην αρχή αυτή ήταν μια χειρουργική διαδικασία, Varyforte σύνθεση αλλά τώρα γίνεται με μη επεμβατικές μεθόδους, εκτός αν οι κιρσώδεις φλέβες είναι πολύ βαθιά. Η χειρουργική επέμβαση λέιζερ χρησιμοποιείται συχνά για τις κιρσώδεις φλέβες και αποτελείται από μια επεξεργασία. Η βουλωμένη φλέβα καταστρέφεται και το αίμα θα χρησιμοποιήσει εναλλακτικές οδούς ροής. Οι κάλτσες συμπίεσης χρησιμοποιούνται συνήθως για να ασκήσουν πίεση στις φλέβες και να βελτιώσουν την κυκλοφορία. Αυτές οι φλέβες χρειάζονται 2 έως 5 επεξεργασίες. Συνιστάται η μέτρια άσκηση για τη διατήρηση της κυκλοφορίας του αίματος.

Άλλες χειρουργικές διαδικασίες που χρησιμοποιούνται είναι pin απογύμνωση όταν οι παραβατικές κιρσώδεις φλέβες τραβιέται έξω. Αυτό μπορεί να γίνει με τοπική ή γενική αναισθησία. Μια άλλη μορφή της αφαίρεσης φλεβών περιπατητικό φλεβοτομία, με αυτή σύνθεση Varyforte τη μέθοδο μικρές τομές γίνονται στο πόδι και η φλέβα αφαιρείται. Για Spider φλέβες Sclerotherupy χρησιμοποιείται.

Παίρνει περισσότερες από μία θεραπεία φλέβα αράχνη για την εξάλειψη αυτών των αντιαισθητική κηλίδες από τα πόδια του ασθενούς, ή το πρόσωπο. Σκληροθεραπεία χρησιμοποιείται για την εξάλειψη αυτών των κηλίδων. Αυτό συμβαίνει όταν ένα διάλυμα ενίεται στις φλέβες με μια μικρή βελόνα. Η φλέβα θα εξαφανιστεί μετά από μερικές θεραπείες. Μπορεί να υπάρχει κάποια αποχρωματισμός που Varyforte αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει για έξι μήνες, αλλά αυτό θα εξαφανιστεί επίσης. Διαρκεί 48 ώρες έως μια εβδομάδα για να ανακάμψει από τη θεραπεία φλεβών αραχνών και οι επεξεργασίες εκτελούνται μέσα σε 3 εβδομάδες το ένα από το άλλο.

Varyforte - από που να αγοράσω

Σκληροθεραπεία έχει πραγματοποιηθεί από τη δεκαετία του 1920. το διάλυμα που χρησιμοποιείται είναι υπερτονικό αλατούχο με Sotradecol. Δεν είναι συνήθως επώδυνο και σκοτώνει απλά το μικρό μάταιο που αποτέλεσμα Varyforte πρόκειται να εξαλειφθεί. Η λύση προκαλεί το αίμα να πήξει στη φλέβα και η φλέβα αράχνης να πρηστεί και να εξαλειφθεί. Γίνεται απλά ουλώδης ιστός και εξαφανίζεται. Μετά από μια θεραπεία 50% των φλεβών θα πρέπει να φύγει.

Θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν την επέμβαση. Οι αντίθετες ενδείξεις για να γίνει η διαδικασία είναι εάν είστε έγκυος ή πάσχετε από αλλεργίες. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν κάνετε τη θεραπεία. Εάν έχετε αλλεργίες μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε αλλεργικοί στα διαλύματα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία φλέβα αράχνης.

Varyforte – τις απόψεις, πώς να χρησιμοποιήσετε

Μετά τη διαδικασία ο ασθενής ενθαρρύνεται να επαναλάβει τις καθημερινές του δραστηριότητες. Θα πρέπει να Varyforte τις απόψεις φορούν βαριά κάλτσες συμπίεσης. Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε αντιφλεγμονώδη φάρμακα όπως ασπιρίνη, αν και Tynol είναι εντάξει, αν το χρειάζεστε. Το περπάτημα ενθαρρύνεται αν και ο ασθενής δεν πρέπει να κάνει καμία βαριά άσκηση για 48 ώρες. Η άμεση έκθεση στο ηλιακό φως, τα θερμά λουτρά, τις απόψεις Varyforte συμπεριλαμβανομένων των σάουνων και των θερμών συμπιέσεων θα πρέπει να αποφεύγονται 48 ώρες μετά τη θεραπεία με τη φλέβα της αράχνης.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν πρόβλημα με τη θεραπεία και να εξετάσουμε και να αισθάνονται καλύτερα μετά. Είναι λογικό σε κόστος και αξίζει τα χρήματα, ειδικά αν οι φλέβες αράχνη είναι στο πρόσωπό σας. Παίρνει 3 έως 6 εβδομάδες για μια απάντηση στη θεραπεία φλεβών αραχνών και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αναφέρει πώς να χρησιμοποιήσετε Varyforte τα καλά αποτελέσματα. Μεγαλύτερες φλέβες μπορεί να διαρκέσει έως 3 έως 4 μήνες. Η ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να είναι σε θέση να σας αποζημιώσει αν κιρσώδεις φλέβες σας προκαλούν ιατρικά προβλήματα. Ωστόσο, εάν κάνετε τις θεραπείες για καλλυντικούς σκοπούς ασφαλιστική εταιρεία σας δεν μπορεί να πληρώσει για τη διαδικασία.

Δεν υπάρχει ακόμα μια τέλεια θεραπεία για κιρσώδεις φλέβες. Μια τέλεια θεραπεία θα αφαιρέσει όλες τις κιρσώδεις φλέβες εντελώς να δώσει την blemish ελεύθερο πόδια που είχε όταν ήταν νεότερος, οι Varyforte πώς να χρησιμοποιήσετε κιρσοί δεν θα επιστρέψει και δεν θα υπάρχουν παρενέργειες ή επιπλοκές από τη θεραπεία. Εάν η εκτίμηση βασίζεται σε μια ολοκληρωμένη υπερηχογράφημα και η θεραπεία γίνεται υπό υπερηχογραφική καθοδήγηση, η πλειοψηφία του λαού να πάρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και είναι πολύ ευχαριστημένος.

Varyforte – σχόλια, ανασκόπηση

Οι τέσσερις κύριες επιλογές θεραπείας είναι:

 • Κλείσιμο VNUS γρήγορα και ενδο-φλεβικό λέιζερ (EVL) – αυτά περιλαμβάνουν Varyforte σχόλια τη χρήση των λεπτών καθετήρων που τοποθετούνται μέσα στη φλέβα για να το θερμάνει και να σφραγίσει τις κιρσώδεις φλέβες
 • Varyforte - τιμή Ενέσεις διαλυμάτων που ονομάζονται σκληρυντικά μέσα στη φλέβα, τα οποία ξεκινούν μια θεραπευτική διαδικασία στην οποία η φλέβα συρρικνώνεται και εξαφανίζεται
 • μια μη-θερμική ιατρική κόλλα που ονομάζεται SapheonVenaseal. Ένας λεπτός καθετήρας εισάγεται στη φλέβα επαναπλήρωσης Varyforte σχόλια και η ιατρική “κόλλα” χορηγείται μέσα στη φλέβα με αποτέλεσμα να κλείσει μόνιμα
 • μικροχειρουργική αφαίρεση των φλεβών που ονομάζεται Microphlebectomy

Vnus ClosureFast

VNUS Closurepast είναι η τελευταία” State of the art ” θεραπεία για κιρσώδεις φλέβες. Παράγει γρήγορα αποτελέσματα και ένα άριστο καλλυντικό αποτέλεσμα. Η θεραπεία συνήθως ανασκόπηση Varyforte πραγματοποιείται υπό τοπικό αναισθητικό ως περίπτωση ημέρας ή” περπατήστε μέσα, Περπατήστε έξω ” διαδικασία. Αυτό σημαίνει ότι τα τέλη μειώνονται, ο χρόνος εκτός εργασίας είναι ελάχιστος και, ως εκ τούτου, η θεραπεία είναι ιδιαίτερα οικονομικά αποδοτική. Η καταλληλότητά σας για vnus ClosureFast αξιολογείται με μια ολοκληρωμένη υπερηχογραφική σάρωση.

Μετά το μούδιασμα του δέρματος με τοπικό αναισθητικό (παρόμοια με έναν οδοντίατρο εγχύσεων) και καθαρισμός του δέρματος με αντισηπτικό, μια λεπτή βελόνα εισάγεται από την αναρροή φλέβες κάτω από ultra-sound καθοδήγησης και, στη συνέχεια, ένας λεπτός σωλήνας (καθετήρας περνάει από τη φλέβα. Ανά πάσα στιγμή, Varyforte ανασκόπηση η ακριβής θέση του καθετήρα παρακολουθείται με υπέρηχο. Η ακρίβεια ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων (σαν μικροκύματα) σφραγίδες φλέβα αμέσως και ο καθετήρας είναι απαλά αποσυρθεί κατά μήκος του ανθυγιεινά φλέβα. Η όλη διαδικασία ελέγχεται σε κάθε στάδιο από ultra-sound για να εξασφαλίσει άριστα αποτελέσματα.

Varyforte – φόρουμ, αντενδείξεις

Μετά τη διαδικασία, μια υψηλής ποιότητας ιατρική κλιμακωτή αποθήκευση φοριέται για 7 ημέρες συνεχώς και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της ημέρας για δύο ακόμη εβδομάδες. Το περπάτημα και οι Varyforte φόρουμ κανονικές δραστηριότητες ενθαρρύνονται. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να επιστρέψουν στις κανονικές δραστηριότητες όπως η εργασία και η οδήγηση σε μια ημέρα ή δύο. Απλά παυσίπονα όπως παρακεταμόλη και ιβουπροφαίνη είναι μόνο σπάνια απαιτείται.

Με vnus ClosureFast θεραπεία, οι φλέβες με ελαττωματικές βαλβίδες σφραγίζονται κάτω από την τοπική an-αισθητική χωρίς χειρουργική επέμβαση. Η ιδιαίτερα στοχευμένη ενέργεια κάνει το πόδι σας να φαίνεται και να αισθάνεται καλύτερα γρήγορα.

 • Επεξεργασία σε λιγότερο από 2 ώρες
 • Τοπικό αναισθητικό, περίπτωση ημέρας ή “περίπατος στο περίπατο έξω” επεξεργασία
 • Λίγος ή καθόλου χρόνος εργασίας
 • No επώδυνες περικοπές ή ουλές στη βουβωνική χώρα
 • No επώδυνο γδύσιμο
 • Γρήγορη επιστροφή στις κανονικές δραστηριότητες συμπεριλαμβανομένης της οδήγησης
 • Άριστα καλλυντικά αποτελέσματα χωρίς τα άσχημα σημάδια
 • Χαμηλός κίνδυνος επανάληψης

Η θεραπεία πραγματοποιείται κάτω από το “άγρυπνο μάτι” του εξοπλισμού υπερήχων για να εξασφαλιστεί η επιτυχής κλείσιμο των ελαττωματικών φλεβών. Καθώς δεν υπάρχουν χειρουργικές περικοπές, δεν υπάρχει σχεδόν κανένας κίνδυνος μόλυνσης, η Varyforte φόρουμ οποία μπορεί να παρουσιαστεί περιστασιακά μετά από τις παραδοσιακές λειτουργίες

Varyforte - σε απευθείας σύνδεση

Ενδο-φλεβικό λέιζερ (EVL)

Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιεί την ακρίβεια της ενέργειας λέιζερ και εκτελείται υπό τοπικό αναισθητικό. Ένας λεπτός καθετήρας εισάγεται στις προσβεβλημένες φλέβες υπό την καθοδήγηση υπερήχων Varyforte αντενδείξεις χρησιμοποιώντας μια μικρή βελόνα. Η ίνα λέιζερ τοποθετείται στη βουβωνική χώρα στη ρίζα της παλινδρόμησης.

Η θέση της ίνας λέιζερ ελέγχεται με υπέρηχο. Χρησιμοποιώντας την ενέργεια λέιζερ η φλέβα θερμαίνεται και σφραγίζεται. Τα χειρουργικά κοψίματα στη βουβωνική χώρα αποφεύγονται και δεν υπάρχει σχεδόν κανένας κίνδυνος μόλυνσης ή επούλωσης τραυμάτων αντενδείξεις Varyforte προβλήματα. Δεν υπάρχει γδύσιμο από τη φλέβα και έτσι οι μώλωπες και ο πόνος είναι ελάχιστοι.

 • Ελάχιστα της εισβολής μη-χειρουργική επεξεργασία
 • No επώδυνες περικοπές ή ουλές στη βουβωνική χώρα
 • No επώδυνο γδύσιμο
 • Γρήγορη επιστροφή στις κανονικές δραστηριότητες συμπεριλαμβανομένης της οδήγησης
 • Άριστα καλλυντικά αποτελέσματα
 • Ανακούφιση του συμπτώματος
 • Χαμηλή επανάληψη των προβλημάτων φλεβών

Leave a Comment